6 Nisan 2017 Perşembe

Farklı ülke bayrakları

Paraguay bayrağı her iki yüzü aynı olmayan tek ülke bayrağı, ön ve arka yüzünde farklı amblemler var. Endonezya ve Monako bayrakları arasındaki tek fark boyutları, Monako bayrağı biraz daha dar.


Hangi ülkenin başkenti neresi? Anlamları en çok merak edilen ülke bayrakları ve adları şu şekildedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ulusal bayrağı, al zemin üzerine beyaz hilal ve yıldız şeklindedir.


Sonraları simetrik olan bayrak yerine asimetrik haç olan bayrak kullanılmaya başlanmıştır.

Mesela İngiltere’nin bayrağı Nordik ülke bayrakları gibi asimetrik değil, simetrik bir haça sahiptir. Mor bayrakla ilgili sır ne sizin için araştırdık. Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz. Fakat kullanım amaçlarına göre farklı boyutlar da alabilmektedir.


Bu az çok istenilen ve kullanılan duruma göre değişmektedir. Türk devletlerinin bu saygın yapısı ve hala tarihe olan düşkünlüğümüz nedeniyle Genel olarak firmalar masa üstü bayrak üretimi konusunda bu bayrakları 16lı set halinde üretmektedir.


Dünyada tanınmış 1ülke var ve hepsinin de ulusal bayrakları var. Dünyadaki ülkelerin bayrakları insanlar kadar çeşitli. Pekâlâ, eğer bir y.

Tüm devlet bayrakları bir tanesi hariç, dikdörtgen bir şekle sahip olduğu bilgisi ile başlayalım! Yugoslavya sonrası dönemde yaşanan savaşların da etkisi ile dağılan devletler, milliyetçi, dini ve mitolojik anlamlar içeren bayrakları benimsedi.


Farklı kıtalardan ülkelerin bayraklarını ne kadar tanıyorsun? Hazırladığımız bu Ülke bayrakları testi ile kendini test edebilirsin. Bayrağın baskı kalitesi, baskı çeşidi.


Oyunumuz yüklendikten sonra istediğiniz bölümü seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Size sorulan sorulardan doğru olan şıkkı seçerek bilgilerinizi ölçebilirsiniz.


En fazla doğru cevabı en az hata ile vererek en yüksek skora. Mozambik bayrağı, Portekiz sömürgeciliğine karşı bağımsızlık mücadelesini gerçekleştiren Mozambik Kurtuluş Cephesi (FRELIMO – Frente de Libertação de Moçambique) parti bayrağındaki renklerden esinlenerek meydana getirilmiş. Her ülkenin kendine özel anlamları olan bayrakları var ancak bu ülke bayraklarının İngilizce söylenişleri farklılık gösterebiliyor.


Aşağıda on farklı bazı bayrakların İngilizcesi ve hikayelerini bulabilirsiniz. Yıldızlı bayraklar ise (hilal ve yıldızlı değil) ülke tarafından kullanılmaktadır.


Bayrak ulusların birliğinin simgesidir. Somali bayrağı, Vietnam bayrağı ve Çin halk cumhuriyeti bayrağı bunlara örnektir. Devletler, devlet bayrakları listesi ve sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere temel bilgiler.


Yabancı ülke bayrakları fiyatlarını görmek ve sipariş formunu doldurmak için, internet sitemizi kullanabilirsiniz. Dünyanın tüm ülke bayrakları Bütün bayrakları indirin.


Türkiye’nin her tarafına teslimatımız yapılmaktadır. Devlet dairelerinde, fabrikanın kurumsal bayraklarının yanında, makam araçlarında ve bunun gibi kullanım amaçlarıyla kullanılmaktadır.

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ Arap birleşmeciliğinin simgesel renkleri olan kırmızı, yeşil, beyaz ve siyah bu bayrakta da bulunur. Yeşil bereketi,beyaz ülkenin tarafsızlığını, siyah.


Yeşil ülke topraklarını, siyah ise kendi halkını, beyaz da avrupalıları temsil eder. Sarı ise altın ve ülkede bulunan doğal kaynakları simgeler.


Farklı kumaş cinslerine ( Rashell, Alpaka, Polyester Kumaş, Saten vb. ) baskı yapılmaktadır. Dış Ortamda Boya Solma ve Çizilme Sorunu Olmayan Kaliteli Alman Malı Su Geçirmez PVC Folyodan İmal Edilmiştir Bütün Stickerlar Özel Kesimdir Tek Tek Farklı Yerlere Kullanılabilir Uzun Ömürlüdür Kendinden Yapışkanlıdır Söküldüğünde İz Bırakmaz Solma veya Kalkma Yapmaz Yapıştırmak İstediğiniz Yüzeyin Temiz.


Bu profil içerisinde aynı zamanda bağımsız milletlerin yönetimi adına da farklı politikalarla ülke yönetimine yön verme vaadinde bulunan her partinin farklı simge ve bu simgelerinin beze basılı olan materyalleri ile bir anlamda kendi düşünce. Almanya bayrağı, Rus bayrağı, Arjantin örnek olarak verilebilir. Arjantin bayrağında olduğu gibi aynı renk iki şerit arasındaki farklı bir şerit yardımıyla oluşturulmuştur. Kıyafetler ülke bayrakları için bir arada.


Kanadalı giyim markasından bayraklara farklı bir bakış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.