24 Nisan 2017 Pazartesi

Formasyon staj dosyası nasıl hazırlanır

Pedagojik formasyon eğitimi programının en önemli aşamalarından biri olan staj(öğretmenlik uygulaması) konusunda aklınıza takılan soruların cevaplarına haberimizde ulaşabilirsiniz. RETMEN DOSYASI Nasıl Hazırlanır ? Atandım Artık Hazırlamalımıyım? Dosyada Neler Gerekli? Bu makalemde staj defteri nasıl yazılır sorusuna kendimce yanıt vermeye çalıştım.


Formasyon staj dosyası nasıl hazırlanır

Umarım biz stajyerler için yararlı meseleler üzerine değinmişimdir. Bunlar aşağıda anlatıldığı gibidir. Kapak Sayfası Bu sizin insiyatifinize kalmış 2. Aksi taktirde staj defteriniz geçerli sayılmayarak bütün bir yılı harcamış bile olabilirsiniz.


Staj Yazısı Resimli. Aday öğretmen staj dosyasını indiriniz…Aday öğretmenler için staj dosyası. Bu dosyamızda aday öğretmenler için gerekli olan belgeler bulunmaktadır. Mümkün olan kanun, yönetmelik, genelge vb.


Rapor (210x297mm) boyutundaki beyaz Akağıdına yazılmalıdır. Rapor da hiçbir bölüm atlanılmamalı ve mümkün olan en kısa şekilde yazılmalıdır. Lise staj dosyalarına her iş gününde yapmış olduğunuz işleri genellikle detaylı bir şekilde sizden yazmanız istenir.


Bunu yapmak için en başta kapak konulması, staj yapan kişinin ve staj yapılmış olan kurumun kolay bir şekilde anlaşılması için gereklidir. Proje yöneticisinin görev ve sorumlulukları, firma yöneticilerine vermekle yükümlü olduğu raporlar hakkında ilk elden bilgi sahibi olunmuştur. STAJ DOSYASI ÖRNEĞİ. Muhasebe ve finansman alanı öğrencileri için staj dosyası örneği.


Formasyon staj dosyası nasıl hazırlanır

Okul tarafından verilen modüllere göre staj dosyası doldurulur. Bu gibi bilgileri içeren eğitim hazırlama gereği hissettim bundan dolayı. Kendi hazırladığım staj dosyalarınıda paylaşacağım. Bütün bunlar düzenli biçimde dosyalandıktan sonra, staj dosyası oluşmuş olabilecektir.


Daha sonrasında gelecek kısım bütün stajın azami bir sayfa tutacak olan özeti olabilir. Ayrıca her gün en az bir sayfa yazılmalıdır. Bu dosya yapılırken tabi ki de her sayfa için tarih ve numara koyulmalıdır.


Bu beyaz sayfalardaki ilk gününüz tanışma bölümünü koyabilirsiniz. Kimi öğretim kurumlarında dönemden başarılı sayılabilmek için staj yapmak zorunludur. Mezunlarla İlişkiler. Bu bölümler aşağıdaki gibidir.


Hasan Ali ÇOLAK İklimlendirme ve Soğutma Teknisyeni. Resimler ile web araçları hazırlamak konulu bu başlıkta staj dosyanızı doldurmanıza yardımcı olacak şekilde hazırlanmış bir paylaşımdır. Hal böyle olunca siteler arasında tatlı bir rekabet oluşmakta. Bu konuda diğer stajlarımdan kazandığım bilgi ve deneyimlerimi anlatarak okurlarıma yardımcı olmak istedim.


Eğitim-Öğretime katkılarınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. FİZİK BÖLÜMÜ-MEZUN- FORMASYON.


Resimli ve onaylı olarak öğrenciye verilen, staj süresinin sonunda öğrencinin çalıştığı bölümler veya konular ile hangi tarihler arasında, ne süre ile bu çalışmalarda bulunduğunu gösteren, staj imkanı sağlayan kurum yetkililerince imzalanıp onaylanmış belge. Burada üniversite öğrencilerine yardımcı olmak amacıyla staj dosyasının nasıl hazırlanacağını ve hazır bir kaç staj dosyasını paylaşıyorum.


Umarım aşağıdaki staj dosyası hazırlama ile ilgili bilgiler işinize yarar. Formasyon eğitimi staj dosyası hazırlamam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?


Formasyon staj dosyası nasıl hazırlanır

Kaynak gösterilmeden hiçbir alıntı yapılmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.