12 Nisan 2017 Çarşamba

Idata italya vizesi gerekli evraklar

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir.


Yeni işe girmem sebebiyle iş ile ilgili evraklarım eksik, ne yapmam gerekir? Bu davetiye formatı İdata sitesinde olduğu gibi ülke uzmanlarımızca da tarafınıza iletilecektir.


Idata italya vizesi gerekli evraklar

Sizlere iletilen gerekli evrak ve ücret bilgisi mailinden ayrıntılara ulaşmanız mümkündür. Soru: Aslında Ulusal(Aile birleşimi, Çalışma, Oturum, Eğitim vb.) vize başvuruları için de randevu sıra numarası almak istiyordum ama yanlışlıkla Schengen için aldım.


Yani İtalya vizesi için gerekli evraklar arasına alınmalıdır. Otel Rezervasyonları: Rezervasyonları yaptığınız site üzerinden çıktı almanız yeterlidir. Gidiş Dönüş Uçak Bileti (fotokopi) – İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında uçak bileti rezervasyonlarınızın fotokopisi yeterlidir.


Randevu tarihine kadar gerekli evraklarınızı hazırlayın. Online Randevunuzu Alın. Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.


Idata italya vizesi gerekli evraklar

Ev hanımları, engelli bireyler, çalışmayanlar, freelance çalışanlar, sanatçılar gibi daha spesifik evrakları bulunanlar yine bu yazımızdan referans alabilirler. Data randevu bakımından kolay bir merkez diyebilirim. Evraklar konsept olarak birbirine çok yakındır.


Seyahat sağlık sigortası, t. Avrupa’nın güneyinde yer alan İtalya ’ya çeşitli amaçlarla seyahat etmek isteyen pasaport sahibi Türkiye vatandaşları, ilgili konsolosluktan İtalya vizesi almak durumundadır. Almanya vizesi almak için gerekli olan evraklar listesine alt kısımdan ulaşabilirsiniz.


Not: Burada yer alan belgeler Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fi. Schengen vizesi başvuru formu: Başvuru sahibi tarafından doldurulmuş, 37. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.


Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Konsolosluk temin etmiş. Ticari vize, turist vizesi, aile ziyareti vizesi, tıbbi tedavi amaçlı vize, öğrenci vizesi gibi farklı çeşitleri vardır. Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması.


Genel bilgi içerisinde İtalya vize evrakları hakkında genel bilgiler mevcuttur. Data vize başvurusu randevu sistemi ile yapılmaktadır. Almanya ve İtalya Vizeleri IData ofislerinin önem arz ettiği bir vize türünü taşımaktadır. Bu nedenle başvuru sahipleri için yetkilendirilmiş kurumlar belgeleri başvuru yapanlar için hazır hale getirmeli ve bu kişilerden istenilen belgelerin hazırlanması sürecinde gerekli evrakları almalı, düzeltmeli ve düzenlemelidir.


Bunların doğru şekilde olması başvuru yapan. Randevu bulunamazsa veya acil olarak yapılması gerekirse, başvuru sahibi ek ücret ödeyerek sıra ve gün beklemeden işlemlerini.


Aradaki en önemli fark ticari ilişkileri gösterecek evraklardır. Bu durumda yapılması gereken ilk iş öncelikle yukarıda bulunan evrak listesinde (turistik başvuru) size uygun olan iş durumunu seçerek evrakları toplamak olacaktır. Ek olarak, aşağıda yer alan evraklarla.


Ancak temel olarak İtalya vize başvurusunda şu evraklar sunulur: 1-V. Resmi olarak ikamet ettiğiniz şehrin bağlı olduğu başvuru merkezinden randevu aldığınızdan emin olunuz. VEREN İSENİZ (Tüccar,Esnaf, Serbest m.) İlgili makama vize talebi dilekçesi (orijinal,antetli kağıda) Ticaret veya sanayi odasından faaliyet belgesi (son aylık). Ekspres vize uygulaması bulunmaktadır.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının İtalya vize işlemleri saat içinde tamamlanmaktadır. Vizesi için gerekli evraklar. Eksik evrak olmadığı sürece vize almak oldukça kolay olacaktır. Pasaportunuzun yıldan eksik olmadığından emin.


Sosyal, kültürel, politik uyumunuzun yanı sıra ekonomik ve dilsel uyumunuz da önemli olacaktır. Gerekli Evrak Listesi. ALMANYA VİZESİ Başvuru Merkezi İDATA yetkili vize merkezi olarak.


Idata italya vizesi gerekli evraklar

Bu bölümde yapacağınız vize başvurularınız için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.