13 Nisan 2017 Perşembe

Src trafik sorulari

Sayfada src src src srcsınavlarına ait. Srcsınav soruları. A-Kasko Sorumluluk Sigortasının yurtdışında geçerli olan şeklidir. Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ‘ na göre kaçak şüphesiyle el konulan eşyanın miktarı, cinsi markası, tipi, modeli, seri numarası gibi eşyanın ayırıcı özelliklerini gösterir bir tutanakla nereye teslim edilir?


Src trafik sorulari

AETR’ye göre, “Dinlenme sürelerinden biri haftalık dinlenmeye eklenerek kesintisiz toplam kırkbeş saate uzatılır. Bu dinlenme süresi taşıtın veya sürücünün normal olarak üstlendiği başka bir yerde kullanılacaksa kesintisiz en az kaç saate indirilebilir? Kaliteli bir src kursunda eğitim alan kursiyerlerin sınavda zorlanmaları mümkün değildir. Bu sorunun doğru cevabı C şıkkıdır.


Açıklama: Duyum ve algının azalması, motivasyonun trafikteki etkilerinden biri olamaz. Bugüne kadar çıkmış bütün trafik sorularını isterseniz bu kategori üzerinde sorgulayabilirsiniz. Trafik Sınav Soruları.


Src trafik sorulari

Geçmiş yıllara ait yapılan sınavların soruları, sitemizde hizmetinize sunulmuştur. SRC SINAV SORULARI. A) İdari para cezası, ceza puanı ve eksikliği gi. MEB müfredatına göre hazırlanmış örnek src sınav sorularıdır.


Başarı notu ve üzeridir. Her bir soru puandır. Sınavda yanlış cevaplar dikkate alınmadığından boş soru bırakmamanız menfeatinize olacaktır. Kamyon: İzin verilebilen azami yüklü ağırlığı 3. Kamyon kullanabilmek için yurt içinde src uluslararası taşımacılıkta srcbelgesi ile psikoteknik raporu alınması gereklidir.


Seyahat Acenteleri Yönetmeliğine göre aşağıdaki seyahat acentelerinde. Geçmiş dönemler de çıkmış soruları sizinle paylaşıyoruz. Fakat sadece test çözerek çalışmak ezberinizi geliştirir daha sonra da konuları unutmanıza sebep ola bilir bu sebepten konu anlatımlı ders kitapçığından çalışmak daha faydalıdır.


SÜRÜCÜLERİN BİRBİRİNİ İLERİDE TRAFİK POLİSİ OLDUĞUNA KARŞI UYARMALARI SİZCE UYGUN BİR DAVRANIŞ MIDIR? Hayır, uyardığımız kişi terör suçundan aranan bir şahıs olabilir. Evet, uyardığım kişinin ceza yemesini önlemeliyim.


C-Yangın Sigortasının yurtdışında geçerli olan şeklidir D-Taşıyıcı Mali Sorumluluk sigortasının yurtdışında geçerli olan şeklidir. DENEME SINAVI (TANKER SINAV SORULARI ) 1-) Tank kaydı, tank sahibi veya operatörü tarafından saklanması gereken bir belgedir. Tankın ömrü boyunca ve hizmetten alınmasından sonra ne kadar süre saklanması gerekmektedir? Bu trafik levhasının anlamı nedir.


Sınav toplam adet sorudan oluşmaktadır. Toplam sınav süresi dakikadır.


Src trafik sorulari

Karayolu Taşıma Yönetmeliği’ne göre şirketinize kayıtlı otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, çekici tescilli araçlarınızı kullanan sürücülerin alması gereken belge türüdür. Yangın söndürme cihazı aracın neresinde bulunmalıdır ? Sürücünün hemen yanında.


Mesleki yeterlilik eğitimi src src srcve srcbelgesine ait src ulaştırma mevzuatı sınav soruları yeni müfredata uygun bir biçimde verilmiştir. Kanunda belirtilen hız limitlerinin üzerinde araç sürülmesi B. Udrive ile en güncel ehliyet sınav sorularını çözerek elektronik sınava en etkin şekilde hazırlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.