23 Mayıs 2017 Salı

Adnan oktar mal varlığı

Sizler için derledim, iyi seyirler. Hayçelik Metal Ürünleri Limited Şirketi. Grup İnşaat Teknoloji ve Sanayi Ticaret Ltd.


Malikanesinde ve çiftliğinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve para sayma makineleri de ele geçirildi. Oktar dahil 1kişi gözaltına alındı.


Servet içinde yüzen, milyonluk mal varlığı, lüks.

Aramalar devam ederken bazı belgelere de el kondu. Adnan Hoca, Cartier saat takıyor. Gömlekte Armani ve Ferre favorisi. Cherookee ve Mercedes otomobillere biniyor.


Osmanlı padişahlarını kıskandıracak yaşantısında devasal çiftlik, lüks arabalar, ve dev bir malikane bulunuyor. Paralarının sayımı hala bitmedi.


Kim saçını hangi renge boyattı, ne yaptı hepsi kurallıdır. Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmederken Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün’ün yönetici vasfıyla yargılanmasının kabulüne karar verdi.

Son Güncelleme: 16. BU GALERİYİ PAYLAŞ. MAL VARLIKLARINA EL KONULDU.


Başsavcılık, suçtan elde edilen mal varlıklarına tedbir konulmasını talep ederken banka hesaplarının da dondurulmasını talep etti. Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama - Özel hayatın gizliliğini.


Ekipler sabahın erken saatlerinde harekete geçti. Soruşturma kapsamında 2şüphelinin mal varlığına el konuldu, şirket, dernek ve vakıflarına kayyum atandı. MASAK kardeşlerimizin bütün malvarlığını inceledi.


KANUNSUZ, HUKUKSUZ HİÇBİR İŞLEME. Bazı müşteki avukatları da salonda hazır bulundu. Operasyonlarda gözaltı sayısı ise 166’ya yükseldi.


Haklarında gözaltı kararı bulunan diğer kişileri yakalamak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Oktar’ın tüm mal varlıklarına el konuldu.


OYNAMAKTAN ÇOK RAHATSIZIM" Cumhuriyet savcısı, "Size mehdi olup olmadığınızla ilgili sorular yöneltildi. Başlatılan operasyon kapsamında 2kişi hakkında gözaltı karar verildi.


Oynamaktan çok rahatsızım" Cumhuriyet savcısı, "Size mehdi olup. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon kapsamında, 2şüpheli hakkında gözaltı kararı var.

Davaya bakan İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından duruşma günü olmasa dahi her ay tutuklu sanıkların durumuna ilişkin yapılan aylık tutukluluk incelemesi tamamlandı.


Güncel urfa haberleri son dakika urfa asayiş ölüm ve siyaset haberleri ile ajans hizmet kalitesini şiar edinmiştir. Mutlaka İzleyin) 2:35. Mal Varlığı Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla. Belli bir tarihten sonra bayanlar yayına çıkmamaya başladı.


Hiç kimseyi göstermediğim için bayanlar o şekilde duruyorlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.