23 Mayıs 2017 Salı

Idata almanya vizesi

Eksik belgenizi aynı gün tamamlayamazsanız randevunuz iptal olur ve yeniden randevu. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatiniz ile ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Kaliteli kadrosuyla. Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya.


DATA GEREKLİ EVRAK LİSTESİ.

Almanya vize İdata aracılığıyla yapılan. Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun.


Randevunuz müşteri temsilciniz. Başvuru için gereken evrakları alır ve başkonsolosluğun vize bölümüne iletir. VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir.


Alman elçiliği idata firmasını vize konusunda tam yetkili olarak kılmıştır. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir.

Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir.


Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız gerektiği. VIP başvuru merkezi ofisimizle aynı binada ve kattadır.


Normal başvuruların yapıldığı Idata ofisi ise bize 1m. Vize Alınacak Ülke. Evraklarınızı tarafımıza elden veya şahsen gelmenize. Mesai Saatleri Dışında Lütfen R. Ankara-İzmir başta olmak üzere bir kaç ilde daha ofisler açmış ve ofislere yakın olan illerden yapılacak başvuruları alarak vize işlemlerinin yapılmasını sağlar.


Bugün TL ücret bedeli ödediğimiz kargoyla teslimat geldi. Yasal Uyarı Firmamız bir konsolosluk, fahri konsolosluk veya yetkilendirilmiş kurum ile anlaşma içerisinde değildir.


Bu nedenle başvuru sahipleri için yetkilendirilmiş kurumlar belgeleri başvuru yapanlar için hazır hale getirmeli ve bu kişilerden istenilen belgelerin hazırlanması sürecinde gerekli evrakları almalı, düzeltmeli ve düzenlemelidir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu ülkeler için görevlendirilmiş tek resmi kurum İdata ’dır. Bu kurum dışında hiçbir sitede kişisel bilgilerinizi paylaşmayın.


Pazartesi – Pazar 08:– 00:00.

Sıkça Sorulan Sorular. Eletronic Visa Appointment and Information Service. Karşımızda kurumsal firma var iData ve Alman konsolosluğu. Bunlardan en önemlisi.


Teknoloji çağında bu kadar uzun süre bekletip insanları mağdur etmek hiç hoş değil. Berrak Mart 23:Şu anda kişi, seninle birlikte iData şikayetlerini okuyor. Güvenilmez servis sağlayıcıları para talep etmelerinden tespit edebilirsiniz.


Ayrıca sahte kimlikli websitelerine. Alınan randevu doğrultusunda vize başvurusu yapılan kişiye randevu tarih ve. Data ofisine ulaşmaya çalışıyoruz hiçbir bilgi alamıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.