31 Mayıs 2017 Çarşamba

Almanya ulusal vize danışmanlık

Ulusal Vize turizm alanında göstermiş olduğu faaliyetler yanında ağırlıklı olarak vize işlemlerinde tecrübeye sahiptir. Site içerisinde ki bilgiler ve dökümanlar konsoloslukların istediği güncel veriler ve sıralamaları en doğru şekilde sizlere sunmaya çalıştık. Almanya Ulusal Vize, Düsseldorf. Doğru ve eksiksiz vize başvurusu, size zaman kazandırarak işinize başarılı bir adımla başlamanızı sağlar.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis est tellus, venenatis sed nisi in, egestas bibendum sem. Nam tempus dolor quis interdum auctor.


Ulusal Vize belli bir seyahat amacına yönelik uzun süreli kalışlar için gerekli olan vize türüdür. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir. Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç gün sonra işlemler başlamaktadır.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Genellikle aile birleşimi amacıyla, çalışma amacıyla gitmek isteyen Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının bu vize türüne başvurmaları gerekir.


Almanya ulusal vize danışmanlık

Buna göre bir üniversite diploması olan, yabancı dil (ingilizce – almanca) bilen, iş tecrübesi olan tüm nitelikli adaylar başvuru ve iş arama vizesi alma hakkına sahip olacaktır. Ulusal Vize (D tipi) başvurunuzda çalışma amaçlı gittiğinizi bu vize türünün evraklarına ek olarak hazırlayacağınız evraklarla belirtmeniz gerekmektedir. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda.


Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi vs Uzun süreli kalacaklar için verilen vizedir. Vize başvurusuna müracaat edecek kişiler için hizmetlerimiz aşağıdaki gibi sıralanmıştır: Vize başvurusunda bulunan şahısları kabul etmek. YAZAMIYORSANIZ TÜRKÇE OLARAK BİZE GÖNDERİNİZ.


EKTEKİ ÖRNEK İNGİLİZCEDİR. Aksi halde bu başvuruda bulunamazsınız. Başvuru yapabilmek için hazırlanması gereken belgeler aşağıdaki gibidir.


Bunun için bir yükseköğrenim diplomanız olması gerekmektedir ve en fazla altı ay ülkede kalma hakkınız vardır. Bu sayede çalışma vizesi çıkarma işlemlerinizi hızlandırabiliriz. ALMANYA ULUSAL VİZESİ. Schengen Vizesi için başvuru yapılması zorunludur.


Almanya ulusal vize danışmanlık

Hizmetlerimiz ücretsizdir. Türkiye’deki üç konsolosluk bölgesi olan Ankara, İstanbul ve İzmir’de faaliyet gösteren üç büromuz mevcut. TVSGlobal turizm sektöründe seyahat amacı ile ihtiyaç duyulan uçak bileti, vize işlemleri, tur, otel razervasyonu gibi bir çok hizmeti sizlere sunmaktadır.


Profesyonel ve deneyimli ekimibiz ile uluslararası hizmet standartlarına uygun süreç yönetimi. Böylelikle vize alımlarına yardımcı olan kuruluş, kişiyi resmi bir şekilde temsil eder ve profesyonel dokunuşlar ile vize alım süreçlerinizi hızlandırabilir ve sonucunu iyileştirebilir.


D tipi ( Ulusal Vize ) başvurusu yapılır. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Ulusal vize randevunuzun oluşturulması için başvuru sahibine ait isim, soy isim, doğum tarihi, pasaport numarası ve mail adresi gerekmektedir. NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur.


Almanya ulusal vize danışmanlık

Vize ve denklik işlemleri Yurtdışı Eğitimleri. Randevunuzu bize ulaşarak telefon üzerinden de alabilirsiniz. Bilhassa son 3-yildir vize basvurularinda red orani artmistir.


Egitim vizesi basvurulari Türkiye de üc sehirde alman konsolosluklarinda yapilmaktadir: Istanbul, Ankara ve Izmir. Eksik ve hatalı evrakla başvuru yapılması durumunda ret alınabilmektedir.


Tam bir başvuru yapabilmek için danışmanlık firmalarından destek almak çok önemlidir. Yakınınızda bir danışma merkezi yoksa danışma hattı size danışmanlık hizmeti sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.