31 Mayıs 2017 Çarşamba

Çek cumhuriyeti schengen vize başvuru formu

Formun İngilizce doldurulması zorunludur. Form üzerinde yapılan hataları düzeltmek amacıyla silici, şerit silici, tipex ve benzeri araçların kullanılması durumunda form geçersiz sayılacaktır. Vize başvuru formları. Formlar gidecek kişi tarafindan doldurulup, imzalanarak konsolosluğumuzun vize departmanına teslim edilmelidir.


Yazdığınız mail ve telefon numaralarının ulaşılabilir olması gerekir. Ticari ve ziyaret vizesi başvurularınızda muhattap olunan kişilerin de yine telefon ve mailleri ulaşılabilir.

Site üzerinden başvuru formu tam olarak net ve okunaklı bir şekilde yanıtlanarak, son sayfada yer alan iki imza bölümüne imza atılarak, işlem sonuçlandırılmaktadır. Başvuru formu toplamda sayfadan oluşmaktadır.


Belirlenen dil harici başka bir dil ile doldurulan formlar geçersiz sayılacaktır. Alınacak olan vize türüne göre formlarda farklılıklar olmaktadır. Konsolosluk yetkilileri.


Giriş sayısı bir kişinin schengen alanına kaç kere giriş yapacağını gösterir. Tek girişli vize ile kişi birkaç schengen ülkesine tek seyahatte geçiş yapabilir.


Avusturya-Almanya-Fransa-Hollanda.

Kişi Schengen alanından ayrıldığı. Doldurulduktan sonra çıktısının alınması ve iki imzalık kısmın muhakkak imzalanması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Hemen-Şimdi iletişime geçin ! Schengen üye ülkesinin vize başvuru formu ile hemen hemen aynıdır.


Ya da kendi ülkelerinde daha fazla. VİZE BAŞVURU FORMU. Schengen vizesi için başvuru formu veya başvuru - tamamen ücretsiz verilen bir form. Yeni ve eski pasaportlarınız.


Firmamız tarafından doldurulacaktır. Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.


Otelden konfirmasyon yazısı istemekte, bu yazı da da otelin kaşesi ve imzası aranmaktadır. Cumhuriyeti Büyükelçiliği Çalışma Saatleri. Randevunuz müşteri temsilciniz tarafından.


Doğrudur ama biz doğru ve eksiksiz belgelerimizle tam günde vizemizi aldık. Reşit olmayan kişilerin imzalarını yasal velileri atmalıdır (2’şer adet). Burada başvurulacak vize tipinin doğru seçilmesi önemlidir, zira yanlış bir seçim vize başvurunuzun reddine sebep olabilmektedir.


Umuma mahsus pasaport hamillerinin başvuruda bulunması için gerekli tüm evrakları hazırlaması şart. Bu formu vizemanya.

Gerekli evrak listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Hizmet alımını aynı zamanda websitemiz üzerinden de tamamlayabilirsiniz. Yanlış bir seçim vize başvurunuzun tekrarlanmasına sebep olabilir.


Sağ üst köşede yer alan FOTO kısmına çektirmiş olduğunuz biyometrik fotoğrafınızı yapıştırın. Sadece yapacağınız tüm soruları cevaplamak ve formu göndermek.


Bundan sonraki detaylar için seçtiğiniz ülkeye özel bir eğitim danışmanı size ulaşarak, ülke seçeneğinize özel, hazırlanmanız gereken belgeler konusunda sizi bilgilendirecektir. Böylece tamamen profesyonel danışmanlığımız ile stressiz bir vize süreci yaşamanız neredeyse garanti !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.