27 Haziran 2017 Salı

Amerikan konsolosluğu vize

Bizler, ABD ’nin, ülkemize her daim bilinirlik kazandırmış vazgeçilmez bir değeri olan açıklık ilkesine dair taahhüdünün arkasındayız. ABD ’ye seyahatinizi memnuniyetle karşılıyor ve teşvik ediyoruz. Vize mülakatı önce başvuru sahibinin parmak izi kaydı alınmaktadır.


Parmak izi kaydı alımı DS 1formu içerisinde yer alan sorulara doğru cevaplar verilmiş olduğu ve. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır. Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka.


Birçok vize türünde ilave belgeler gereklidir. Sol menüden başvuracağınız vize tipine göre seçim yapıp ilgili vize evraklarına ulaşabilirsiniz. Vize başvurusunda bulunacak olan kişinin başvuru esnasında şahsen konsoloslukta.


Bu neden İzmir ve çevresinde ikamet eden kişiler bölge ayrımı olmaksızın vize işlemleri konusunda İstanbul ve Ankara illerinde. Web sitesi, Türkiye’de bulunan. Bildiri, aşağıdaki kategorilerde yer alan göçmen olmayanların girişini a. Fakat başvuru yapacak T. Evraklarınızı hazırladıktan sonra bize teslim etmeniz yeterli olacaktır. Amerika Adana Konsolosluğu.


Amerikan konsolosluğu vize

Randevunuzun alınması. Bütün seyahat amaçları için aynı vize başvuru formu olan DS 1doldurulmalıdır.


Visa Center konsolosluğu Nerede, Visa Center amerika konsolosluğu vize başvuru işlemleri, amerika fahri konsolosluğu Visa Center online randevu işlemleri AMERİKA KONSOLOSLUĞU. Online vize başvurusu demek başvurunun sadece online olarak yapılması ve sonuçlandırılması anlamını taşımamaktadır ancak başvurunun en önemli aşamasıdır.


Bu web sitesindeki adımları takip ederek kredi kartı bilgilerinizi girerek size uygun olan tarihi ve saati seçtikten sonra onay verin, bu sitede en son bir onay sayfası çıkar. Gayet iyi bir şekilde hizmet veren bu konsolosluk, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ABD konusunda bilgilendirmek amacını taşıyor. Aynı zamanda vize işlemlerini pretik bir şekilde halledebilmesi ve işlemleri gerçekleştirebilmesi için detaylı bilgiler.


Aylık geliri, çalışma durumu, okul durumu, finansal durumu, mal varlığı, daha önce gittiği ülkelerin bilgisi, Türkiye ve yurt dışındaki aile bireyleriyle ilgili belgelerle birlikte. Pazartesi-Cuma: 08:– 16.


Yerinize vekâleten görüşmeye kimse. Pasaportların yıldan eski olmaması gerekir. Başvuruda şahsen bulunmanız gerekmektedir. ABD Turist Vizesi Gözünüzü Korkutmasın.


En doğru bilgi ile doğru başvuru, sizi nelerin bekleyeceğini anlatan bir danışmanlık süreci ve yıllık vizeniz elinizde… daha fazla bilgi. Greencard Çekilişi DOLANDIRILMAYIN!


Amerikan konsolosluğu vize

Ayrıca, davet eden kişinin kimlik bilgileri, iletişim. Vize Danışmanlık Merkezi yıllık vize tecrübesi on yılda on binden fazla mutlu müşterisi ve uzman kadrosu ile siz değerli misafirlerimizin vize dosyasını eksiksiz ve hatasız olarak güvenli bir şekilde yapmaktadır.


ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ’ndan göçmen olmayan vize görüşmesi randevusu için tahmini bekleme süresini kontrol edin. Mülakatınıza Hazırlanın Ücretler – Mülakatınızdan önce ödemeniz gerekiyorsa, iade edilemez vize başvuru ücretini ödeyin. Fatih Özgüven 29views. En fazla ay sonrası için vize başvurusu Konsolosluk tarafından kabul edilecektir.


Amerikan konsolosluğu vize

Ortalama işlem süresi 7-gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bir mülakat planlamak için Göçmen Olmayan Bir İşçi için Onaylanmış Dilekçenizde, Form I-1veya Eylem Bildirimi, Form I-797’de yazdırılan makbuz numarasını vermeniz gerekecektir.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu. Devleti İstanbul Başkonsolosluğu. Litvanya Konsolosluğu, Litvanya Vizesi Nasıl Alınır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.