19 Haziran 2017 Pazartesi

Iphone 4 renk değişimi

Bu arıza tipinde görüntüden sorumlu LCD renkleri olması gerektiği gibi göstermemeye başlar. Normal renklerin yerine ekranda kırmızı, yeşil ve hatta pembe tonlarına rastlanır. Bunlar kendini ekranda yer yer belli edebilir. Renk değişimi dokunmatiği etkilemese bile görsel anlamda rahatsız.


Ancak bu işlemin maliyeti düşündüğünüz kadar ucuz olmayabilir. Diğer bir dezavantajı da, telefonunuzun yetkili olmayan bir servis tarafından. Cihazınız orijinal panelini yitirmez renk kaybı olmaz.


Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak huawei ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre dakika ile saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ? Arka Kapak Değişimi : cep telefonlarımızı günlük hayatımızda kulandığımız zamanlarda talihsiz kazalar sonucunda kırılan arka kapaklar orjinal bir şekilde mağazamız değiştirmektedir.


Hocam renk değişimi, model değişimi, kapasite değişimi olmuyor serviste. Birebir elinizde ne varsa servisten o cihazın tamamiyle aynısından veriyorlar, ki kendilerinin de bu duruma yapabileceği bir şey yok, sistem sadece buna izin veriyor.


Iphone 4 renk değişimi

Bu fiyata sadece ekran değişimi. Ayrıntılar: Ön ve arka yüzeyi düz ve camdır, kenarlarında paslanmaz çelik bir bant vardır. New World Tech Olarak İstanbul Genelinde Teknik Servis Hizmeti Sağlamaktayız.


TEKNİK SERVİS TALEP EDİN. Ekran onarım alanında uzman, deneyimli ve aynı zamanda Cep Hastanesi Apple teknisyenleri tarafından ekran değişiklikleri Türkiye’nin kaydını elinde tutan, gerekli teknik servis koşullarını sağlayan bir ortamda, özel teknisyenler ekipman ve Orijinal Ürün kullanılarak gerçekleştirilir. Yurt-dışından özel olarak getirilmiş olan cihaza uyumlu parçalar, telefonunuzun görselliğini bozmayacak şekilde yerleştirilir.


Hasar gören parçanın çıkarılması ile yerine yeni parça preslenir. CepMarket için de durum böyle. Piyasadaki bütün akıllı telefonların pillerinin belli bir ömrü vardır ve ne yazık ki hiç bir pil ömrü sonsuza dek sürmemektedir. Hızlı ve Güvenilir Cam Değişimi.


Apple renk değişimi yapıyor mu yada renk değişimi yapmak için başka bir yol sunuyormusunuz. Diğer parçaların değişim fiyatları hakkında bilgi alabilmek için aşağıdaki fiyat tablosunu inceleyebilirsiniz. Bu sefer ki konuysa renk. Malum günümüz kullanıcıları için renk konusu çok kritik bir yer tutuyor zira istedikleri renkte bir telefonu almak için yüzlerce dolar harcayan insanlar bulmak işten bile değil.


Iphone 4 renk değişimi

Değişiklik yapma işlemi, uzman ve deneyimli APPLE teknisyenleri tarafınca, aletinize özgü ekipman kullanılarak gerekli koşulların sağlandığı teknik servis odamızda gerçekleştirilir. Cihazın darbeler veya kullanım hatası yüzünden kasasında oluşan çizikler. TL’ye yapılmaktadır.


Ayrıca kırılmaz ekran cam da işlem sonrası sizlere hediye olarak vermekteyiz. Ekran Değişimi Yaptıktan Performans Kaybı Olur Mu?


Garantimiz kapsamında yaptığımız bu işlem için randevu alamnıza gerek yoktur. Sektörde yıllık tecrübemizle ekran değişim işlemi yapıyor ve yapmış olduğumuz ekran ve cam değişim işlemlerine garanti veriyoruz. Ekran değişim işlemi yapmak istiyorsanız doğru adress Kaya Gsm’dir. Red Apple İletişim - Bağdat Caddesi Teknik Servis Hizmetlerimiz.


Iphone 4 renk değişimi

IVeGHG Selam kankilerim! Bazıları iOS ile gelen. Pil değişiminde genellikle ücret alınır. Wi-fi çekmeme, şebeke arızası gibi durumlarda, öncelikle yeni bir iOS kurulumu yapılır.


Osman han - ay önce. GSM İLETİŞİM - ay önce.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.