22 Haziran 2017 Perşembe

K1 yenileme evrakları

K1 yenileme evrakları

Yenileme Ücreti : 758. Ayrıca belgenize kayıtlı her araç için TL ödemeniz gerekir. Yıldızlı kbelgesi yenileme ücreti 1TL dir.


Kamyonet aracı olanlara verilen yıldızlı kbelgesi ilk başvuru fiyatı da indirimli olarak ödendiği için yenileme ücreti de indirimli olmaktadır. Belge yenileme işlem ücretlerinin farklı.


TARİHLİ YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE K BELGESİ YENİLEME İŞLEMLERİ: DİKKAT! UYARIYORUZ, K belgelerinde, belge geçerlilik tarihinin bitiminden önce K belgelerini yenilemeyenler, Karayollarında yapılan denetimlerde yüklü miktarda para cezasına maruz kalacaklardır. Aksi takdirde taşıt ilavesi, yenileme vb. This banner text can have markup.


Taşıt Belgesinin aslı. Avrupa Birliği ile uyumlu olması gereken yeni ehliyet uygulaması ile beraber ehliyet sahiplerinin ehliyet yenileme belgeleri ile başvuru yaparak ehliyet yeni. Ehliyet yenileme işlemi için 13. Eski ehliyetini kullanmaya devam etmek isteyen sürücüler, belirtilen tarihe kadar kullanıma devam edebilir.


Bu evrakların tam listesini aşağıda bulabilir ve belgeleri indirerek hazırlayabilirsiniz. Sonrasında kişi ÖGG yenileme evrakları ile başkanlığa müracaat eder. KBelgesinin aslı.


Bu yüzden yenileme sırasında, yetki belgesinin alındığı tarihten yenileme gününe kadar geçen süredeki bütün değişiklik yapılan sicil gazeteleri götürülmelidir. Yönetici değişikliği yapıldıysa, yeni yöneticinin imza sirküsünün aslı veya noter onaylısı, kimlik fotokopisi ve adli sicil kaydı götürülmelidir. K belgesi için gerekli evrakları firmamız satış temsilcilerimizden temin edebilirsiniz.


Temin ettiğiniz evraklar üzerindeki doldurulması gereken alanlar temsilcilerimiz tarafından doldurulmaktadır. Temsilcilerimiz K yetki belgesi için gerekli evrakları iş yerinizden alacak ve işlemlerinizi kısa süre içerisinde bitirip aracınızın trafiğe güvenle çıkabilmesini. Vergi levhası ya da vergi mükellefiyet yazısı. Kimlik fotokopileri.


Faaliyet belgesi (tüzel kişilikler için) Tüze. Zamanı gelmesine rağmen yenilenmeyen yetki belgeleri ise bakanlık tarafından otomatik olarak iptal edilir. Aşağıda sıraladığımız ehliyet yenileme gerekli evrakları eski tip sürücü belgesini yenisi ile değiştirmek isteyenler, kimlik bilgilerinde değişim nedeniyle değiştirmek isteyenler, yıpranma nedeniyle değiştirmek isteyenler ve kayıp çalıntı nedeniyle değiştirmek isteyenler için geçerlidir.


Başvuru Dilekçesi (Temsil ve İlzama Yetkili Kişilerce İmzalanacak) 2. Başvuru Formu (Temsil ve İlzama Yetkili Kişilerce İmzalanacak). Pasaport yenileme işlemleri.


Umuma mahsus pasaportlar aylık, yıllık, yıllık, yıllık ve 4-yıllık sürelerle verilir. Bu süreler dolduğunda pasaport yenileme işlemlerinizi aşağıdaki belgelerle birlikte gerçekleştirebilirsiniz. Sürücü belgesi değişimi ile ilgili izlenmesi gereken işlemler adım adım anlatılmıştır.


Bu Değerin %5’i 7TL’dir. Kuruluş, İştigal, Sermay. Adli Sicil Belgesi. Belge düzenlenmesinden sonra beyan edilmemiş tüm değişikliklere ait Ticaret sicil Gazetelerinin asılları ve onaylı örnekleri.


Tüzel Kişilikler (Şirketler) ODY Mesleki Yeterlilik Belgesi Sahibi Olması ve Ton İstiap Haddine Ulaşmış olması gerekmektedir. Römork ve yarı römorklarda yaş şartı aranmaz.


K1 yenileme evrakları

Hizmetin kullanılabilmesi için işlemi yapacak olan kişinin, e-imza, mobil imza veya e-Devlet şifresinden herhangi birine sahip olması ve işlemi yapacağı yetki belgesi sahibi gerçek veya tüzel kişilik için temsil ve ilzama yetkili olması gerekmektedir. Belgenizde yıpranma veya kayıp olmadığı sürece yenilemenize gerek yoktur. Sefaköy Beşyol Mah.


K1 yenileme evrakları

No:Küçükçekmece adresinde yapılmaktadır. Aşağıdaki evrakları hazırlayarak şahsen müracaatınız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.