20 Temmuz 2017 Perşembe

Almanya vize işlemleri için gerekli belgeler

Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır. Seyahatinizin detaylarını müşteri temsilciniz ile paylaşarak size en uygun evrak listesini talep etmeniz tavsiye edilir. Yukarıda belirtilen evraklar genel olarak kullanılan evraklardır.


Her seyahatin kendine özgü bir amacı olabilir ve vize başvurusunda seyahat amacını destekleyen belgelerle hazırlanacak vize başvuru dosyaları başarılı bir başvurunun ilk. Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz.


Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir.

Tüm Vize işlemlerinizde taleplerinizi bize iletmeniz yeterlidir, Uzman Ekibimiz bu iş için var, Vize Almakta tam yetkiliyiz! Bu gruba dahil edilecek özel durum vizeleri de mevcut. Böylece hem zaman kaybetmiyor, hem emek.


Bu sayede işlemlerinizin kolaylıkla ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesini temin etmektedir. Sizler kendi işinize odaklanmışken, detayları size bir sorun oluşturmadan biz halledelim. Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu.


Vize merkezi aracılığı ile başvuru yaptığınızda seyahat etmeyi planladığınız ülkenin departmanına telefon ve e-mail üzerinden ulaşarak gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz. Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve vize belgelerini bu sayfadan bulabilirsiniz.

Vize uzmanlarımızla görüşmek için arayın. Bordrolu Çalışan Ev Hanım ı Öğrenci Emekli. Adınız ( gerekli ) Epostanız ( gerekli ) Alıcı. Alıcının Eposta Adresi ( gerekli ) Eylül vzladm 50.


Almanya Ulusal Vize Almak İçin Gereken Evraklar. Tur detaylarının yanı sıra seyahatin ne zaman başlayacağı, hangi turistik bölgeleri kapsayacağı, hangi otelde kalınacağı ve uçak rezervasyonları. Adım adım sizler için kolaylaştırılmış vize başvuru süreci için sitemizin iletişim bilgilerini kullanarak size en yakın şubeyi arayabilir.


GEREKLİ EVRAKLAR Almanca dilinde eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış iki adet Başvuru formu İkamet Yasası’nın 54. Gerekli evrakları hazırlamadan önce randevu almanızı süre açısından daha hızlı bir süreç geçirmenize sebep olacaktır.


Başvurularınız konsoloslukların yoğunluğuna göre değişken olup normal vize süreci iş günüdür. Ticari başvurular ise 3-iş günüdür. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır.


Başvuru işlemleri amacıyla kullanılacak olan pasaportun seyahat. Kanada vize başvurusu için hazırlanması gereken evraklar, tüm Kanada vize türlerine başvurular için büyük öneme sahiptir. Hazırlanacak evrakların başvuru sahibinin durumuna uygun, başvuru yapılacak vize türünün gerektirdiği evraklar olması gerekmektedir. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir.


Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız.

Biometrik Fotoğraf Adet - Ekteki Fotoğraf Ebatına Uygun Olacak. Bu esnada dikkat edilmesi gereken kendi durumunuza uygun evrakları toplamanızdır.


Schengen Başvuru Formu (Firmamızca sağlanacak) 4. Eğer bir firmada çalışan iseniz farklı, emekli ve çalışmıyor iseniz farklı evraklar hazırlayacaksınız. Başvuru formu Avusturya Konsolosluğu sitesinden alınabilir. Avusturya vizesi için genel evraklar arasında öncelikle başvuru formu bulunuyor.


Alınan bu form eksiksiz bir biçimde doldurularak vize başvurusu yapacak olan kişi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.