25 Temmuz 2017 Salı

Gümüşsuyu alman konsolosluğu

Gümüşsuyu - İstanbul. Beyoğlu ilçesine bağlıdır. Pakette herhangi bir şüpheli duruma rastlanmadı. Birisi estetik, diğeri ise çirkinlik abidesi olara.


Yapılan ihbarın ardından güvenlik güçleri bölgeye hareket etti. Binanın kargo kabul bölümünde gerektiğinden büyük bir paketin bulunması ve içerisinde ne olduğunun bilinmemesi üzerine bölgeye uzman ekiplerin çağrıldığı belirtildi.

Başkonsolosluğun açık adresi. Adı : ALMAN BAŞKONSOLOSLUĞU. Faks numarası : E-posta adresi : İnternet sitesi : ALMAN. Bu illerde ikamet eden ziyaretçilerimiz. Uzman ekip paketi inceliyor. Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor. Başvuru üzerine binaya uzman ekip gönderildi.


Kargo kabul bölümünde bulunan paketin, beklenenden daha büyük boyutlu.

Hangi durumlarda Almanya konsolosluğuna randevu almanız gerekiyor? Almanya’ya doksan günden fazla yapacağınız konaklama veya seyahatleriniz için. Almanya oturum kartı başvurusu ve yenileme veya Almanya ülkesine g. OO’da bir bomba ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.


Kısa sürede konsolosluğa gelen polis ekipleri binada emniyet şeridi çekti. Konsolosluk yetkilileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Gerçi ben dk vizeyi aldım da, neyse, ta. STANBUL ÜLKÜ OCAKLARI ÜYELERİ, ALMAN KONSOLOSLUĞU ÖNNÜDE TOPLANARAK SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI YASA TASARISININ KABUL.


Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Burası Ayaspaşa Mahallesi olarak biliniyor. Burada Hıristiyanlara da bir mezarlık yeri tahsis edilmiş ve bütün bu yöre, 19. Grand Champs des Morts (Büyük Mezarlık)” olarak anılmıştı.


Karara göre katlı olması planlanan otelin fazla katları yıkılacakmış. Türk asıllı Alman vatandaşı Pınar Dilek ile evlenen Tarkan’ın, oturma izni başvurusu yaptığı anlaşılmıştı. Trablus Tercüme Turizm ve Danişmanlik Hizmetleri Ltd.


Tüm hakları saklıdır. Georg Birgelen ile bir görüşme gerçekleştiren Megastar Tarkan, görüşme sonrasında başkonsolosluk çalışanları ve hayranları ile bir araya.

Küçük çaplı yangın işçilerin yoğun çabasıyla söndürüldü. Haber verilmesiyle başkonsolosluğa gelen itfaiye ekipleri, söndürülen yangında. Bunlardan ilki Park Oteli ya da bugünkü haliyle Sürmeli Otoparkı. Tabii otoparkın tarihinden bahsedecek değiliz.


Park Otoparkı’nın bulunduğu yerde Park Oteli vardı. Ondan da geriye gidersek, otel henüz yokken, yani 19.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.