25 Temmuz 2017 Salı

Idata randevu görüntüleme

Idata randevu görüntüleme

Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın. DATA is the official authorized institution for visa applications for Germany and Italy in Turkey a. DATA randevu için aşağıdaki iletişim kısmını doldurup randevu talebinde bulunabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirmek için öncelikle randevu almanız gerekir.


DATA, Koronavirüs salgını sonrası vize işlemlerinde olası yoğunluğun önüne geçmek için online randevu taleplerini almaya başlıyor. Almanya ya da İtalya için vize başvuruları başvuru tarihinden en fazla Gün önce yapılmalıdır.


DATA Gaziantep ve VFS Global Gaziantep online randevu formumuzda,ücretsiz randevu talebi için formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Data için randevu alabileceğiniz farklı ofis mevcuttur. Bu i data ofisleri Ankara, İstanbul Harbiye-Kadıkoy, İzmir,Gaziantep,Antalya,Trabzon,Bursa ofisleridir.


Idata randevu görüntüleme

Bunun nedeni randevusuz başvuru yapılamıyor olmasıdır. DATA Almanya vize başvurusunda bulunmak için ilk olarak randevu oluşturmanız gerekmektedir.


Gelen sayfada randevu işlemleri ilgili bilgilendirmeleri göreceksiniz. Karşınıza seyahat bilgileri, kişisel. Edilen Şehir Gidiş Amacınız. Vize Alınacak Ülke. Gizlilik ve güvenlik. DATA, Türkiye’den İtalya ve Almanya ülkelerini ziyaret edecekler için vize başvurusunda yetkili kurum. Yakın bir tarihte, iDATA için geliştirmiş olduğumuz ve senedir kullanımda olan online randevu sisteminin ön yüzünü tamamen baştan hazırladığımız ikinci sürümle değiştirdik.


Hem teknoloji olarak hem de görsel. Son yıllarda Almanya ve İtalya vize alımlarında bazı değişiklikler olmuştur. Bunlardan en önemlisi.


Idata randevu görüntüleme

PNR numaranız ile randevu iptali ve değişikliği gibi işlemleri yapabilirsiniz. DATA ofislerine gelmelerine gerek yoktur. Cevaplar 2Görüntüleme Son mesajgö. Türkiye’de Almanya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş tek kuruluştur.


Araç muayene istasyon adres bilgileri, tüvtürk istasyonlarına randevu hizmeti, araç muayene öncesi araç bakım bilgileri, tüvtürk istasyonlarında istenilen evrak bilgileri açık ve net şekilde verilir. Muayene için Geldiğinizde Neler Yapmalısınız Filmini izleyerek muayene için Tüvtürk istasyonuna geldiğinizde neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Dünya Alexa sıralaması 907Yapılan analizlere göre vizedepartmani.


Dolar gelir elde ediyor. KOSMOS VİZE HİZMETLERİ BURSA’da ! Belgeleriniz hazır olduktan sonra iData web sitesi üzerinden randevu alıyorsunuz.


Mart ayında yaptığımı randevu başvurusunda en erken 3-gün sonrasına yer bulabildik. Yoğun dönemlerde bu sürenin daha fazla olabileceğini göz önünde bulundurmanız iyi olacaktır.


DATA, korona virüs salgını sonrası yaşanabilecek olası yoğunluğun önüne geçmek için ilgili konsolosluklarla koordineli olarak resmi online randevu rez. Buradaki Checklistede çalışacağım branşa uygun yüksek okul diploması veya yurt içi-dışından alınan meslek eğitimi belgeleri, ticaret sicili vs gibi maddeler yer.


Randevu sisteminin olmaması metrelerce uzayan kuyruklarda kapı önünde beklemelere yol açıyor. Kapıyı geçtikten sonra içeriye girdikten sonra içeride sıramızın gelmesi için 4. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Resmi web sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.