20 Temmuz 2017 Perşembe

Kdv beyannamesi verme süresi uzatıldı 2019

Vergi Usul Kanunu Sirküleri ile 24. Nisan Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar verilebilecek. KDV beyannameleri ne zamana kadar uzatıldı KDV beyannamelerinin süreleri uzatıldı.


Muhtasar, damga vergisi, katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinde son dakika gelişmesi yaşandı. Yıllık gelir vergisi beyanname verme süresi ile ilgili bilgi veren Baysal, ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi. TARİHİNDEN İTİBAREN MUHTASAR, KDV.


Yeni oluşan durumda beyanname türleri itibarıyla beyanname verme ve ödeme süreleri aşağıdaki gibi olacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı. Son Güncelleme: 21.


Kdv beyannamesi verme süresi uzatıldı 2019

Ayrıca mart sonunda kadar verilmesi gereken Ba-Bs formlarının verilme süresi ile e-Defterlerin oluşturulma, imzalanma ve e. Yapılan açıklamaya gmre, GMSİ beyanname verme süresi uzatıldı. Mart itibarıyla başlamıştı.


Kdv beyannamesi verme süresi uzatıldı 2019

Peki, GMSİ beyan verme. Defter-Beyan Sistemi kapsamında yer alan. Mart’a kadar verilmesi gereken katma değer vergisi beyanname verme ve ödeme sürelerinin Nisan’a uzatıldığı açıklandı.


GİB Kira beyannamesi nasıl verilir, son gün ne zaman? Değerli konut vergisi beyan edecekler için süre uzatıldı.


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Katma Değer Vergisi ( KDV ) ve Ba-Bs formlarının verilme sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Kurumlar vergisi beyannamesi verme ve ödeme süresi uzatıldı. KDV beyan verme ve ödeme süresi uzatıldı KDV beyan verme ve ödeme tarihi gün daha uzatıldı. Ağuston - Güncel - Mısır Vizesi Nasıl Alınır.


Bunu da yine Mart’a uzattık. Ama yanlış anlaşılmasın, beyanname verme sürelerini uzattık, ödeme sürelerinde bir değişiklik yok. Bugün son olan beyan süresi uzatıldı.


Beyanname verme süresi içinde ödenir. Yeminli Mali Müşavir. Erta Bağımsız Denetim ve YMM Ltd. Ekonomi Genel Gölcük Kocaeli Öne Çıkan Yazılar. Mükerrer) sayılı Resmi Gazete’. Kanunun Ek-inci maddesinde yapılan değişiklik ile Satış Noktaları tarafından satılan plastik poşetlere ilişkin beyanların verilmesi ve t. Açıklamada, beyanname verme süresinin uzatılması ödeme süresini. Kira gelirleri için beyanname verme süresi ve ödeme tarihleri!


Kdv beyannamesi verme süresi uzatıldı 2019

Kategori: Emlak Terimleri. Bakan Albayrak: “Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultu. Kdv Muhtasar Damga Ver.


Merhaba, forumu ilk kez ziyaret ediyorsanız buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Forumla ilgili karşılaştığınız sorunl. Barışında Başvuru Süresi Uzatıldı.


I) Sayılı Liste Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Yayımlandı. Uygulanmakta Olan Bazı ÖTV, KDV ve Harç Oranlarının Süreleri 31. Tarihine Kadar Uzatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.