10 Ağustos 2017 Perşembe

Almanya konsolosluğu idata

Data ’nın sırayla verdiği. Lütfen geçerli giriş kurallarını dikkate alın! Vize Pasaport İşlemleri. DATA RANDEVU HİZMETLERİ.


Almanya konsolosluğu idata

Sizler için özel hazırlanmış ofisimizde başvuru süreciniz en hızlı şekilde yürütülecektir. Eksik, yanlış veya hatalı evraklarla gerçekleştirilen başvurular kabul edilmemektedir. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve. ANTALYA ALMAN KONSOLOSLUĞU.


Wolfgang Wessel, Konsolos. Antalya Konsolosluğunda pasaport bölümü bulunmaktadır. ADRES:Çağlayan Mah. Bir önceki Schengen vizeniz uzun süreli bir vize ve daha uzun.


Yasal Uyarı ve Kullanım Şartları. Almanya vize İdata aracılığıyla yapılan. Fakat Ankara idata merkezinde İtalya VIP hizmet bulunmamaktadır.


Harbiye VIP, İstanbul Bahariye, Bursa ve Trabzon ofislerinde VIP hizmetinden yararlanabilrler. Alman Konsolosluğu Idata şikayetleri için tıklayın! VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. GEREKLİ EVRAKLAR Almanca dilinde eksiksiz doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış iki adet Başvuru formu İkamet Yasası’nın 54.


Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. En başta Ankara Alman Büyükelçiliği, sonrasında İstanbul ve İzmir Başkonsolosluğunun bulunduğu. Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun.


Almanya konsolosluğu idata

Başvurularınızda randevu almadan evraklarınızı teslim veya parmak izi vermeniz kesinlikle yasaktır. Tarafımızdan randevu almak için lütfen formu doldurun ve yetkili çalışanların size vermiş olduğunuz telefon numarasından gün içersinde size geri dönüş yapmasını bekleyiniz.


Almanya konsolosluğu idata

Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus pasaport. Genellikle gün, bazı durumlarda ise yıllık süre için verilmektedir. Hemen aşağıda bulunan bölümde almak istediğiniz vize tipi ile ilgili detaylar bulunmaktadır.


Bu nedenle vize başvurunuzun seyahatinizden gün öncesinden tamamlanmış olması gerekmektedir. Fakat konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak sürenin uzayabileceğini göz önünde bulundurunuz. DANIŞMANLIK OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR. Yeni bir ülkeye taşınmak, çok sayıda formalite ve idari prosedür içermektedir.


Bunlara bir de göç yasaların�. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Bugün TL ücret bedeli ödediğimiz kargoyla teslimat geldi. Bunun için yetkilendirilmiş olan tek kurum idatadır.


Zorunlu olan biyometri işlemleri, aracı kurumların hizmet bedelleri veya kargo masrafı gibi detaylar vize ücreti içinde yer almaz. Harç bedeli standart olmasına karşılık belli dönemlerde güncellenir. Sağlık sigortası için ödenecek rakam ise günden yıla kadar değişik süreler için farklı.


Bu süre zarfında okumadık makale, çalmadık kapı ( Alman konsolosluğu ve idata ), aramadık telefon ( Alman konsolosluğu, idata ) bırakmadım. Ancak Konsolosluğun.


Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.