11 Ağustos 2017 Cuma

Ankara konsolosluğu telefon numarası

Konsoloslukların Yetki Bölgeleri. Telefonla soru cevaplanmamaktadır. Güneşevler mevkinden hareket eden EGO 4numaralı Güneşevler-Hasköy-Atakule-Çankaya. Sadece acil durumlar için!


Sudan Cumhuriyeti Başkonsolosluğu İstanbul, Elektronik posta adresi sud. Büyükelçiliğimize tüm gün boyunca yoğun bir şekilde telefon geldiğinden dolayı sizin çağrınız yanıtsız kalmış olabilir.


Fransız konsolosluğunun fax numarası ve e-mail bilgileri bulunuyor. La France en Turquie - Ambassade de France à Ankara. COVID-salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde, Ulusal Bayramımız münasebetiyle her sene düzenlediğimiz geleneksel resepsiyonu bu yıl tertipleyemeceğiz.


Remzi Oğuz Arık Mh. Kavaklıdere Çankaya Ankara. Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Gaziantep İletişim. Bulgaristan Büyükelçiliği Görevleri. Açık adres olarak Atatürk Bulvarı No. CSS Legal uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz. Vize ve Göçmenlik Bölümü şahsen veya telefon ile yapılan bilgi taleplerini kabul etmemektedir. Elçilik binasına girerken geçerli. Hollanda Caddesi No.


Hususi (yeşil), hizmet (gri) ve diplomatik (siyah) pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ay. Danimarka vize işlemlerinden. Posta Adresi: GOP Mah.


Ankara konsolosluğu telefon numarası

Eğer ilçe telefon kodlarından bildikleriniz varsa lütfen yorum yazarak belirtiniz. Yorumlarınız içeriğe eklenecektir. Ankara ve çevresindeki illerde ikamet eden T. Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Knight stratejik partners sitesine bildirmeniz rica olunur. Basaksehir, İstanbul. Burayı biliyor musunuz ? Adı : KARADAĞ BÜYÜKELÇİLİĞİ. E-posta adresi : em.


Arama Yap Tüm Ülkeler × ARA × Abhazya Afganistan Almanya Amerika Andorra Angola Avustralya Avusturya Azerbaycan Bahreyn Bangladeş Belarus Belçika Belize Benin Bhutan Birleşik Arap Emirlikleri B. Bu mekana abone ol. Vize İşlemlerini Takip Ettiğimiz Ülkeler.


Ankara konsolosluğu telefon numarası

Slovakya Büyükelçiğinin çalışma saatleri Pazartesi, Cuma: 08. Irak Büyükelçiliği Türkiye- Irak ticari ilişkilerini geliştirmek ve bu ülkede çalışan Irak vatandaşlarına rehberlik etmekle görevlidir.


Ankara konsolosluğu telefon numarası

Yaşadığınız bürokratik engeller veya şirketinizin evrak takibi (izinler, fatura tasdiği, ihale takibi, vize başvurusu gibi. ) işlemlerini kısa sürede lehinize sonuçlandırarak adresinize kargoluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.