22 Ağustos 2017 Salı

İcat anlamı nedir

Gerçekmiş gibi gösterme çabası. Bulma işi veya biçimi. Türkçe İngilizce sözlükte anlamıinvention The washing machine is a wonderful invention. He became world-famous for his discovery.


O buluşundan dolayı dünyaca ünlü oldu. The discovery of electricity gave birth to an innumerable number of inventions. Elektriğin keşfi sayısız buluş icat etmiştir.


The computer is a relatively recent invention. Anlamı ” başlıklı yazımızda İcat nedir, İcat ne demektir, İcat kelimesinin tanımı, İcat kelimesinin eş anlamlısı, İcat kelimesinin ingilizce karşılıkları, İcat ile ilgili atasözleri ve deyimler ve İcat hakkında detaylı bilgileri bulacaksınız.


Ayrıca, i harfi ile başlar, t harfi ile biter. He is very bad at inventing excuses. Bahaneler icat etmekte çok kötüdür. Tanrı olmasa onu icat etmek zorunda kalırız.


Yatırım Teşvik Belgesi Alma - 17. Patent Araştırma ve Sorgulaması - 13. Bu sayfada İcat nedir İcat ne demek İcat ile ilgili sözler resimler İcat hakkında bilgiler cümleler bulmaca kısaca İcat anlamı tanımı açılımı İcat resimleri ile ilgili sözler görseller, türkçe ingilizce almanca sözlük anlamı ile ilgili bilgiler ve diğer kelime anlamlarını bulabilirsiniz.


Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve birçok dilde anlamı. Yeni bir şey yaratma, bulma. Bugün günlük hayatimizi büyük ölçüde etkileyen bazı icatlar dışında, modern icatları tek bir mucidin keşfettiğini söylemek güçtür.


İcat anlamı nedir

Telefonun mucidi Alexander Graham Bell. Rüyada İcat Görmenin Anlamı ve Yorumu. Hoş görülmeyen yadırganan yeni bir huy ya da usul göstermek. Ortaya gereği olmayan bir sorun atmak.


İcat anlamı nedir

Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek. Bilinen bilgilerden yararlanarak daha önce bilinmeyen yeni bir bulguya ulaşma veya yöntem geliştirme, icat : "Bu orijinal buluşu Vali beye borçluyuz. CAT " aynı zamanda İ ile başlayan harfli kelimeler grubuna da girer.


İcat anlamı nedir

Var olan nesnelerden yepyeni bir şey ortaya koyan, yeni bir buluş yapan, îcat eden kimse: İsveç terbiye-i bedeniyye usûlü mûcidi Müller’e yakışır bir jimnastik vaziyeti vermiş bulunuyor (Ahmet Hâşim). TDK kelime anlamı Türkçe içerisinde günlük hayatta ithafen kelimesi çok fazla kullanılır. Ancak aynı zamanda bu kelimenin ne anlama geldiğini merak eden birçok.


Wifi Sistemleri nedir ? Wi-Fi nin açılımı wireless fidelity dir anlamı ise kablosuz bağlantı alanıdır. Bu geliştirmeler bazen rastlantısal, bazen de belirli bir ihtiyaç için yapılabilmektedir. Mucit anlamı nedir ? Belirli bir ihtiyacı gidermek yada bir rastlantı sonucu bulduğunuz şey daha önceden kimse tarafından bulunmamış, yapılmamış bir şey ise icat yapmış oluyorsunuz.


Tasarım Ne demek, anlamı nedir ? Veya katlanabilir bir yatak tasarladığınızda yeni bir şeyler icat etmiş olursunuz. Bilinen: Değeri belli olan (nicelik), bilindik, malum.


CAT bulmaca anlamı nedir ? Buluş tanımı, anlamı : İcat : Buluş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.