21 Eylül 2017 Perşembe

Ankara bulgaristan vizesi

Aşağıdan mesleğinize göre hazırlanması gereken evrakları bulabilirsiniz. Eksiksiz ve diğer vize başvuru. En önemli belge başvuru sahibinin davet mektubudur.


Davet mektubu olmayan kişilerin başvuruları reddedilmektedir. Bu nedenle belgelerin tamamlanması önerilir.


Vize ve konsolosluk işlemleri için ayrıntılı bilgi sunmak amacıyla sizler için hazırlanan internet sitemizden gerekli evraklar öğrenilebilir ve vize türleri ile.

Form linkine tıklayınız. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.


Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. AB üye ülkeler ve Schengen üye ülkelerin Konsolosluk harç bedelleri yeni bir karar ve güncelleme yapılana dek euro olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Kısa süreli seyahatlerde yolculara Vize Hizmet.


Ankara Ofis numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Vize danışmanlığı hizmetimizden yararlanın, kolay ve doğru vize başvurusu yapın. Kültür Tercüme Vize Danışmanlık Adres: Tunus Cad.

Vize Başvurularınızı Sorunsuz ve Hızlı Şekilde Tamamlayalım. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. Ancak vize işleminin tamamlanması için başvuran kişilerin pasaportlarının uygun geçerlilik tarihine sahip olması gerekir. Bu durum, vize bitiş tarihinden itibaren altı ay daha pasaportun geçerliliğini koruması gerektiği anlamına gelir.


Bulgaristan vizesi işlemlerinizi hızlı şekilde yapıyoruz. Tüm bu durumlar nedeniyle. Ancak Schengen üye ülkesi kapsamında bulunmaz. Bu ücret 6-yaş arasındaki çocuklardan euro olarak alınıyor.


Uzun süreli D Vizesi için ise 1euro ödemeniz gerekli. Aynı şekilde transit vize ücreti de kısa süreli ziyaret vizesinde olduğu gibi euro.


Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Randevunuz müşteri temsilciniz tarafından. Bu süreç ortalama 1-ayı bulmaktadır ancak dış. Tecrübemiz ile TDO Turizm bünyesin de yer alan vizesi.


Vize işlemleriniz de özel ve tüzel tüm kurumlara hizmet vermektedir. Ankara vize işlemi ile Acil Ekspres Vize, Transit Vize, Turistik Vize, Özel Ziyaret Vizesi, Ticari Vize, Öğrenci Vizesi işlemlerinizin tamamını gerçekleştirebilirsiniz. BULGARİSTAN VİZESİ EVRAK LİSTESİ.


Yeşil pasaport sahibi vatandaşların aya kadar vize almaları gerekmeksizin ülkeye giriş hakları vardır.

Vize sonucunuz belli olduktan sonra pasaportunuz belirttiğinizi adrese posta yoluyla gönderilecektir. Pasaportun geçerlilik süresi talep edilen vize süresi bitiminden en az altı ay olmalıdır. Hermes Vize çalışma saatleri Pazartesi - Cuma 08.


Bu gün ve saatlerde randevu almadan, evraklarınızı teslim etmek için Ankara vize Merkezi ofisimize gelerek temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. ANKARA : Akdeniz- İç Anadolu- Karadeniz- Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri EDİRNE: Edirne-Tekirdağ- Kırklareli. Lütfen Vize Tipi Seçin!


Vize Bilgileri: Önemli Uyarılar: 1- LACİVERT (Normal) ve YEŞİL (Hususi) pasaportl. ADET BİOMETRİK RESİM. Vize İşlem Merkezi, vize başvurusu, vize başvuru formu doldurulması, seyahat sağlık sigortası, uçak ve otel rezervasyonu konularında hizmet veren, Ankara merkezli, tam yetkili seyahat acentesidir.


Bu şekilde bulgaristanvize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.