27 Ekim 2017 Cuma

K belgesi nedir

K Yetki Belgesi Nasıl Alınır : Ulaştırma bakanlığının en son 31. K belgesi nedir, k belgesi ne demek, k belgesi anlamı, k belgesi hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu.


Bu yazımızda size K Belgesi Nedir ? Sizlerin Yetki Belgesi Hakkındaki. Genel Olarak K Belgesi Nedir ?

K belgesi ya da belgeleri, Ulaştırma Bakanlığı tarafından, taşımacılık yapanların almasını zorunlu kılındığı yetki belgeleridir. KYetki Belgesini Kimler Almalıdır. K yetki belgesi, süresi dolduktan sonra yeniden çıkarılmalıdır.


K Kve Kolarak üç çeşitte incelenen bu belgeler, aracın fiziksel yeterliliği, türü ya da. Yönetmeliğine göre ticari amaç güden taşıma işlemlerinde gerçek veya tüzel kişilerin almakla yükümlü olduğu belgedir.


K belgesi, taşımacılık yapacak kişilerin araçları adına almaları gereken bir belgedir. Kbelgesi iletişim sayfası üzerimden kbelgesi ve kiralık lbelgesi hakkında merak ettiğiniz konularını bize sorabilirsiniz.

Sadece yurt içi taşımacılık için alınabilecek bir belge türüdür. Global taşıma izni için farklı bir belgenin temin edilmesi lazımdır. Yurt içinde ticari amaç güderek yapılacak eşya. Kbelgesi, sahip olduğu araçlarla nakliye işi yapan şahıs ve şirketlerin alması gereken belgedir.


Faaliyeti gereği Kbelgesine eklenecek tüm araçların kullanım amacı bilgisi “Ticari Yük Nakli” olmalıdır. Kyetki belgesi alamayan kişiler LYetki belgesi kiralayarak bu sorunu çözebilirler.


Yetki Belgesi, K1-K2-KYetki Belgesi, A1-A2-AYetki Belgesi, B1-B2-BYetki Belgesi, C1-C2-CYetki Belgesi, D1-D2-DYetki Belgesi, E1-EYetki Belgesi, F1-FYetki Belgesi, G1-G2-G3-GYetki Belgesi, H1-HYetki Belgesi, L1-LYetki Belgesi, M1-M2-MYetki Belgesi, N1-NYetki Belgesi, P1-PYetki Belgesi, R1-RYetki Belgesi, T1-T2-TYetki Belgesi, A1-A2-AB1-B2-BC1-C2-CD1-D2-DE1-E F1-FG1-G2. Kbelgesi, yurt içinde, kendi adına ticari veya hususi olarak kayıtlı olan ve tescili de bulunan araçlarla, yalnızca kendi işlerinin alanına giren eşyaların taşımacılığını yapabilmek amacı ile alınması gereken yetki belgesidir.


KBelgesi Nedir ve Kimler Almalıdır? K belgesi eğer şirket adına alınmış ise, k belgesi şartlarına uyan tüm diğer şirket araçlar içinde geçerli sayılır. Yani şartlara uygun diğer araçlar için ayrı ayrı K belgesi alınmaz, yalnızca taşıt kartı alınır. Yılında bu yasaya ek olarak U-ETDS de gelmektedir.


Resmi Gazete’de belirtilen uzama, Kbelgesi için normalde ödenmesi gereken 10. KYetki belgesi yurtiçinde kendi hususuna ait ticari ya da hususi olarak kayıt ve tescil edilmiş taşıt veya taşıtlarla, kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacaklar ile ticari taşımacılığı yapmayacaklara verilir.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın, eşya taşımacılığını organize etmek ve disiplin altına almak amacıyla yürürlüğe koymuş olduğu taşımacılık yetki belgelerinden biri olan LBelgesi, yurtiçi eşya taşımacılığı için verilen bir belgedir.

K Belgesi araç yetki belgesi olarakda bilinir. Ticari amaç için kullanılan araçların araç yetki belgesi alması zorunludur. Alınmadığı takdirde cezai işlem uygulanır.


KBelgesi gibi LBelgesi de Ulaştırma ve Altyapı. Yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir.


Değerli ziyaretçilerimiz bildiğiniz gibi TC no ile internetten bir çok onu hakkında bilgi edinilebilmekte İnternetten yapılabilen bu sorgulama türlerini incelemeye ve bu sorgulamaları rahat bir şekilde yapabilmeniz için bilgiler paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde ise K. SRC Belgesi Nedir ? Sağlık bakanlığının denetiminde onaylı kurumlar tarafından kişinin bedensel ve psikolojik durumunun sürücülük yapmaya elverişli olduğunu, psikolog ve simülatör aletinin eşliğinde saat süren test ve bu test sonucunda verilmiş olan rapordur.


Psikoteknik Nedir ? Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kamyonet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.