27 Ekim 2017 Cuma

Schengen vize seyahat sigortası

Seyahat sigortası belgenizi dakikalar içinde çevrimiçi olarak alın. Tüm büyükelçilikler ve konsolosluklar tarafından kabul edilir.


Avrupa’yı ziyaret edenler, kaza, yaralanma veya diğer ani olayların gerçekleşmesi durumunda sağlık hizmetlerini ekonomik olarak karşılayabilmeli ve giderebilmelidir. Schengen vizesi başvurusunda seyahat sigortası yaptırılması zorunludur.


Schengen ülkelerine yaptığınız vize başvurunuzda seyahat süresini kapsayan bir seyahat sağlık sigortanız olması zorunludur. Yaptırdığınız sigortada "Yaralanma veya ani hastalık nedeni ile yurtdışında tıbbi tedavi teminat limiti 30.

EURO" maddesi mutlaka olmalıdır. Gulf Sigorta güvencesi altında seyahat etmektedirler. Acil tıbbi durumlar için en az 30. Vize Takip Hizmetleri.


EURO’dan fazla teminat içeren Seyahat Sağlık Sigortanızın Schengen Bölgesi’ndeki tüm konaklamanız boyunca geçerli olması gerekir. Fakat bu durum, bireyler için totalde gün geçerli olabilmektedir. Seyahat süreniz daha uzun olacaksa Avrupa ülkelerinin şahsi vizelerini almanız önerilmektedir.


Fakat bazı ülkeler için vize başvurularında zorunlu olmayan seyahat sağlık sigortasını kesinlikle yaptırmanızı öneririz. Hatta seyahat sigortasının kapsamını genişleterek kayıp bavul bulmadan uçak bulmaya kadar farklı teminatlara sahip olabilirsiniz.

Bu tutar bir sigorta poliçesinin yurt dışında geçerli kabul edilebilmesi için belirlenmiş bir tutardır. Söz konusu tutar vize başvurusunda bulunulacak kişilerle alakalı değildir.


Sadece seyahat sağlık sigortanızı temin ederken poliçe teminatı hakkında bilgi sahibi olmayı. Schengen ülkelerinde kalınacak toplam süre için geçerli olması gereken sigorta, olası bir hastalık veya ölüm durumunda kişinin memleketine naklini ve tıbbi müdahale veya hastane acil servis masraflarını kapsamalıdır. Yurt dışı seyahatlerinde alınacak vize için yapılması zorunlu tutulan seyahat sağlık sigortası, yurt içi yapılan seyahatler.


Yurt içi seyahatlerde bu sigorta isteğe bağlı yapılır ancak yurt dışı seyahatlerinde pasaport ve vize işlemleri gereğince seyahat sigortası yaptırmak zorunludur. Euro teminat kapsamına sahipken yurt içi seyahatlerde teminat kapsamı 5. Schengen ülkeleri arasındaki vize serbestisi sayesinde birlik üyesi ülkelerin vatandaşları, sadece kimlik ya da pasaportları ile bölge içinde seyahat edebiliyor.


Bölge dışında kalan kişilerden ise vize talep ediliyor ise vize başvurusu yaparak istedikleri birlik üyesi ülkeler için işlemleri başlatabiliyorlar. Schengen seyahat sigortası vize başvurularında sizden ana evraklardan biri olarak talep edilmektedir. Sigorta poliçenizin de diğer evraklar gibi özenle yapılması gerekmektedir.


Poliçenizde yapacağınız olası bir yanlışlık olumsuz sonuç almanıza, bunun sonucunda yeni başvuru. Schengen haberleri, Schengen hakkında merak edilenler, son dakika güncel Schengen gelişmeleri, videolar, fotoğraflar ve çok daha fazlası Schengen haber sayfasında. Schengen üyesi Avrupa ülkelerinin vize için talep ettiği evraklar arasında yurt dışı seyahat sigortası da yer alır.


Sigortanın zorunlu olup olmadığını ülke tarafından istenen belgelere bakarak öğrenebilirsiniz. Yine de zorunlu olmamasına rağmen seyahat sigortası yaptırarak kendinizi daha güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Cüzi fiyatlarla yaptırılabilen yurt dışı.


AIG Sigorta güvencesi altında seyahat. Fiyatı değiştiren diğer husus, tabii ki süre.

Seyahat sağlık sigortası fiyatları için ilk ayrım, sigortanın tüm dünyayı mı yoksa Schengen ülkelerini mi kapsayacağı konusunda. Süre azaldıkça fiyat da düşüyor. Poliçe, en az gün, en fazla yıl olarak düzenleniyor.


En uygun seyahat sigortası için hemen fiyat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.