24 Kasım 2017 Cuma

Vergi dairesi giriş

Hazır Beyan Sistemi. Bu sitemizden verilen hizmetler, Başkanlığımızca yapılan geliştirmeler sonucunda ivd. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için.


Ayrıca gerçek kişiler, kağıt ortamında doldurdukları Elektronik Tebligat Talep Bildirimi ile bizzat vergi dairesine giderek başvuruda bulunabilirler. E-devlet ile giriş yapmak için hemen buradan giriş yapabilirsiniz ⇒ internet vergi dairesi girişi.

Beyannameleri kimler gönderebilir? Yeni istifadəçi kodunu vergi orqanına gedib müqavilə bağlayaraq əldə etmək olar. Bu zaman istifadəçiyə bağlı zərfdə İstifadəçı kodu, Şifrə və Parol verilir. Gelir Uzman Yardımcılığı G. E-Tebligat sistemine giriş yapabilir.


Bu alana herhangi birinsin kimlik numarasını yazabilirsiniz. Sarı zeminli alanda çıkan haneli rakamı da ‘doğrulama kodu’ alanına girip, Giriş butonuna bastığınızda.


Açılan sayfa üzerinden vergi borçlarına dair bilgiler görülebilmektedir. Nasıl başvuru yapılır?

Ayrıca vergi dairesi kodu, vergi dairesi adı ve borç miktarı yer almaktadır. Böylelikle sistem sizin girişinizi otmatik olan çıkış yapmış olacak ve sorunsuz bir şekilde interaktif vergi dairesi sitesine girebileceksiniz. Eğer bütün bu çözümlere rağmen hala giremiyorsanız, farklı bir metod ile giriş yapmaya çalışabilir yada arayarak kendilerinden yardım isteyebilirsiniz.


TL fark ettiğimde yarım saat sonra Yapı Kredi müşteri hizmetini aradım ve para iadesini bankanın yapamayacağını vergi dairesinin yapacağını ilettiler. Bunu dilerseniz e – devlet girişi yaparak da gerçekleştirebilirsiniz.


Vergi dairesi ile ilet. Bunun için sitenin internet vergi dairesi hizmetleri kısmında sağda e – devlet. Kullanıcı şifresi ilk giriş için vergi dairesi tarafından kapalı zarf içerisinde verilen, karakter uzunluğundaki şifredir.


Güvenliğiniz için Kullanıcı Şifrenizi değiştiriniz. Seçeceğiniz şifre karakter uzunluğunda olmalıdır. Bir diğer giriş yöntemi T. NTERAKTİF VERGİ DAİRESİ UYGULAMASI. C kimlik numarası ile olandır.


Tüm bunların yanı sıra T. Bu yazımızda online vergi dairesine girişi nasıl ve nereden yapabileceğiniz, menüler ve açıklamaları yani kısacası tüm ayrıntıları bulabilirsiniz. GİB İnternet vergi dairesi üzerinden vergi borcu hem ödenebiliyor, hem de sorgulanabiliyor.


E- vergi dairesi şifresi unutulduğunda ise ne yazık ki sistemden online olarak tekrar giriş yapılamamakta mutlaka bizzat bağlı bulunulan vergi dairelerine başvuru yapmak gerekmektedir. Sisteme kayıtlı değil iseniz e- devlet şifresi ile giriş yapabileceğiniz gibi kaydol butonu aracılığı ile de yeni bir üyelik almak da mümkündür.

Kimlik numarası ve şifre gerekmektedir. Kullanıcı kodu, parola ve şifreden herhangi bir tanesini hatalı girmeniz durumunda hata mesajı ile uyarı veriliyor. Aynı zamanda güncel olarak merak edilen konulardan en önemlisi vergi dairesi çalışma saatleridir.


Bu içeriğimizde vergi dairesinin hem açılış hemde kapanış saatleri hakkında detaylı bilgi alabilmenin yanı sıra öğlen arası molasında bir. GİB resmi internet sitesinden yayınlanan duyuruda vergi dairesi müdür yardımcılığı sınavına girmeye hak kazanan adaylar ve bu adayların sınav giriş yerlerine yer verildi.


Akbank k kartım ile MTV ödemesi gerçekleştirdim. Akbank ı arıyorum paranız gitmiş diyor, vergi dairesi ise onlara ulaşmadığını aramadığım yer kalmadı en az görüşme yaptım halen bir çözüm yolu ve muhatap bulamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.