5 Aralık 2017 Salı

Almanya vize randevu ankara

Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir. Kültürel etkinliği düzenleyen kurumdan, sizin için düzenlenmiş davetiye gönderilmelidir. Soru: Şuan randevu sisteminden Ulusal(Aile birleşimi, Çalışma, Oturum, Eğitim vb.) vize başvu. Tır Şoförleri için randevu işlemleri.


Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz.

Profesyonel ve deneyimli ekimibiz ile uluslararası hizmet standartlarına uygun süreç yönetimi. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. ALMANYA TURİST VİZESİ.


Turistik vize en çok tercih edilen vize türü olmakla birlikte istenilen belgeler, sonuçlanma süresi (ile iş günü) ve alınması diğer vize türlerine nazaran daha kolay olan vize türüdür. Turist vizesine başvuru yapılmadan önce seyahat planınızın belirlenmiş olması gerekmektedir, hangi ülkelere geçiş yapılacağı, hangi ülkelerde daha. Aksi takdirde vize randevunuz geçersiz sayılabilmektedir ve vize başvurunuzu gerçekleştiremezsiniz.


Talebinizin ardından yetkili personellerimiz sizinle iletişim kuracak, hazırlamanız gereken evraklar listesi, başvuruya gelmeniz gereken adres ve randevu tarihinizle ilgili bilgi verecektir.

Ancak kişilerin sahip olduğu pasaport türü vize zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir. Ancak yine de tüm vize başvurularında yanınızda mutlaka bulundurmanız gereken belli başlı evraklar vardır.


Türkiye’de İstanbul Ankara İzmir basta olmak üzere birçok İDATA ofisi bulunmaktadır. Yetki sınırlandırması yoktur. Türkiye’den diğer ülkelere seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın tüm vize işlemleri ile yakından ilgilenmekteyiz. Sizler de konforlu ve kaliteli sonuçları elde etmek istediğinizde vakit kaybetmeden bizleri arayabilirsiniz.


DATA, vize işleminizi sağlarken vize sürecindeki tüm dokümanları teslim. Hususi Yeşil, Diplomatik Parlamento ve Hizmet pasaportları olan Gri Kırmızı ve Siyah pasaportlara vize istenmemektedir. Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ve aracı kurumlar ile çalışması ve bayram.


Dilerseniz randevu talebinizi bize telefonla iletebilirsiniz. Parmak izi vermek amacıyla ilk olarak randevu almanız gerekmektedir. VFS Global vize başvuru işlemlerinin yapıldığı ve gerekli randevuların oluşturulduğu merkezdir.


Avrupa Birliği’ne bağlı bulunan ülkenin vize başvurusu bu VFS Global Ankara merkezden yapılmaktadır. Norveç Ankara Büyükelçiliği ile ilgili çalışma saatleri, tatil günleri, görev bölgesi, vize başvuru formları, vize ücretleri, randevu ve iletişim bilgileri.


Vize Alınacak Ülke. Muhsin Yazıcıoğlu Cd.

ANKARA KONSOLOSLUĞU. Almanya vizesi ile ilgili turistik, ticari ve aile ziyaret vizesi başvuru işlemleri, randevu, vize ücreti ve vize süreci hakkında detaylı bilgiler.


Almanya dış temsilciliklerinin konsolosluk harici yetkilendirmiş olduğu kuruluş İDATA’dır. Görevi vize başvurunuzu dış temsilciliklere iletmektedir. Daha sonrasında size verilen günde konsoloslukta gerekli evraklarla birlikte hazır olmanız gerekiyor.


Başvurudan önce evrakların eksiksiz hazırlanması randevu gününde şahsen bulunmalıdır. Almanya Büyükelçiliği, Başkonsolosluğu ve Konsolosluklarına ait güncel bilgi, çalışma saatleri, tatil günleri ve adreslerine bu sayfadan bulabilirsiniz.


Almanya vizesi almak istediğinizde, çalışma izni ve oturum izni için başvuru yapacağınız yetkili bir kurum olan Almanya Ankara Büyükelçiliği, Ankara ’da Atatürk Bulvarı üzerinde eski büyükelçilikler bölgesinde yer almaktadır. ABD büyükelçilikleri arasında yer alan büyükelçilik Almanya vizesi başvurularının yapıldığı, değerlendirildiği ve.


Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Almanya Başkonsolosluğundan vize almak isteyen yolcularımızdan meslek gruplarına göre talep edilen evraklar genel olarak aşağıdaki gibidir.


Almanya ’da tüm vize işlemlerinde şirketimiz size danışmanlık vermektedir ve aracılık etmektedir. Data vize başvuruları randevusuz kabul edilmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.