21 Aralık 2017 Perşembe

Ankara alman konsoloslugu

Almanya konsoloslukları Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya şehirlerinde bulunmaktadır. Almanya vizesi için yapılan başvurular ile iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Atatürk Bulvarı Nr. Lütfen geçerli giriş kurallarını dikkate alın!


In dem ehemaligen Botschaftsgebäude in.

Pazartesi-Perşembe günleri saat 9. Cuma günleri saat 9. Kavaklıdere Çankaya Ankara. Bize Ulaşabileceğiniz telefon numaramız. Gaziantep İletişim. Parmak izi bir kereye mahsus olarak.


Vize hakkında tüm bilmek istedikleriniz. Pasaport kayıp işlemleri, oturma müsadesi işlemleri hakkında bilmek istediklerinize ulaşabilirsiniz.

Vize Başvuruları, Vize Randevuları. Ankara ve çevre illerde ikamet eden kişiler ise Almanya Ankara Büyükelçiliğinin yetki alanında bulunmaktadırlar.


ALMANYA ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ İLETİŞİM.to see all their posts in your feed. Konsolosluğu Marmara Bölgesinin büyük bölümü ile. Kızılay ile Tunalı arasında yer alan bu bölgeye ulaşım da oldukça kolay.


Ankara ’da bulunan Almanya Büyükelçiliğine ihtiyacınız olan bütün konsolosluk işlemleri için başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir. Aynı zamanda Türkiye’de ikamet eden Alman vatandaşlarının işlemlerini (evlilik, boşanma, belge tasdiki vb.) gerçekleştirmede yetkili olan ve destek sağlayan kurumdur.


Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Alman Kimlik Belgesi başvurusu için şahsen kendiniz gidip Alman büyükelçiliğine başvurmanız gerekir. Yapacağınız işlemler aslında oldukça basittir. Ardından da gerekli olan harç miktarını yatırdıktan sonra almış olduğunuz randevunun gün ve saatinde büyükelçiliğe giderek kimlik belgesi için başvuruda bulunabilirsiniz.


Ziyaretçilere sadece randevu ile alınacaktır. Kimlik belgeleri başvuruları online yapılmalıdır. Telefonlarımıza saat el koydular.


Başkonsolosluktan onay aldıktan sonra online randevu alabilirsiniz.

Benim Fransız Schengen vizem olduğu için annemlerin Alman vizesi onları da alıp hepimizi ayrı ayrı sorguya aldılar. Tripadvisor among 3attractions in Istanbul.


Son dönemde Ankara daki alman konsoloslugu vize islemlerinde skandal isler yapiyor. Son 2-ay icinde bu konsolosluktan vize basvurusu yapip red alan arkadaslar bana red kagitlarini maille atabilirmi lütfen? O arkadaslarin adina Almanya daki dis isleri bakanligina sikayet dilekcesi.


Zur deutschen Fassung klicken Sie hier. Bu makale Almanca yayımlanmıştır. Bu yaz Alman dostlarımızı güvenli ve huzurlu bir tatil için Türkiye’ye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.