1 Aralık 2017 Cuma

Emlak yetki belgesi sorgulama

Türkiye genelinde kayıtlı emlak ofisleri, bu ofislerde çalışan binlerce emlak komisyoncusu yetki belgesi zorunluluğu ile mesleki yeterlilik belgesi şartı getirilmişti. Yetki belgesine sahip olanlar bu ekran sayesinde yetki belgelerini görebilecekler.


Emlak yetki belgesi sorgulama

Peki emlakçı yetki belgesi sorgulama işlemi. Bu hizmeti kullanarak, işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait yetki belgesi bilgilerini sorgulayabilir ve barkodlu belge çıktısı oluşturabilir, daha önce oluşturduğunuz barkodlu belgeleri geçerli ise tekrar indirebilirsiniz. Ticaret İl Müdürlüklerine gelen bu başvurular sonrasında emlak işletmesinin yetki belgesi.


TAŞINMAZ TİCARETİ YÖNETMELİĞİ İLE 4. Ayrıca yetki belgesi numarasının doğrulaması da yapılabiliyor. Sistem üzerinden işletme adreslerine, emlak işletmelerinin yetki belgelerinin geçerliğinin devam edip etmediğine ilişkin bilgilere de ulaşılabiliyor” dedi. Adaylara sınavlara, emlak danışmanı seviye ve seviye olmak üzere iki farklı meslek. Ticaret il müdürlükleri, başvuru yapanların, gerekli nitelikleri taşıyıp taşımadıklarını kontrol eder.


Emlak yetki belgesi sorgulama

Emlak Belgesi Nereden Alınır. Belediyeler ise Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan işletmelere ruhsat vermeyecektir. Bu nedenle emlakçılık yapmak ve kendine ait bir işletme sahibi olmak isteyen kişiler için her iki belge de zorunludur. Müteahhit Sorgulama : Yetki Belge Numarası ve Müteahhit Sorgulama Sekmesi.


Yetki Belgesi Numarası Başvuru : Yetki Belge Numarası İçin Başvuru Sekmesi. Yılda bir yenilenen K yetki belgesi e devlet ile sorgulama yapılabilir. Taşıt yetki belgeleri (K1-K2-K3) Sorgulama.


TEMFED ‘in Mesleki Yeterlilik Kurumu ile gerçekleştirmiş olduğu görüşmeler neticesinde emlak danışmanı, emlak ofis yöneticisi, emlak ofisi sahibi-işletmecisi olarak görev alan kişilere Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirilmiştir. Kimlerin, ne zamana kadar bu belgeleri almaları gerektiği konusunda çok sayıda soru gelmektedir.


Hijyen Egitimi, Yangin Egitimi, Mesleki Egitim Belgesi, Hijyen Sertifikası, İlk Yardim. Yardım Eğitim Sınav Soruları. YETKİ BELGESİ " Arama Sonuçları.


Emlak yetki belgesi sorgulama

Araç yetki belgesi sorgulama hizmeti, ticari araçların plaka numaralarıyla yetki belgelerini göstermek için kullanılır. Kiraya verenin talep ettiği şartlar. Tamm da Buraya Reklam Verin Siz Kazanın ! Taşınmaz ticareti yetki belgesi sorgulama sayfası açıldı.


Bu tarihten sonra aksi yönde bir karar çıkmazsa yani son tarih uzatılmazsa emlakçı yetki belgesi olmayan kişiler emlakçılık yapamayacak. TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan “Daha önce isteyen herkes emlakçı olabiliyordu. Araç yetki yahut yol izin belgesi sorgulama işlemi e-devlet sistemi üzerinden yapılıyor.


Yazının devamında paylaştığımız linke tıkladıktan sonra karşınıza gelecek giriş ekranına T. Kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizi kullanarak giriş yapın. E-devlet şifreniz yoksa nüfus cüzdanınızla en yakın PTT’ye giderek TL karşılığında şifrenizi alabilirsiniz. Mustafa Hakan Özelmacikli. Van’da odunluk yangını.


Bu işlem vesilesiyle işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait yeni yetki belgesi başvuru bilgilerini sorgulayabilmektesiniz. E-Devlet taşıt yetki belgesi sorgulama işlemi ile ilgili yapıyor olmanız gerekenleri makalemizde bulabileceksiniz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Taylan, mevcut emlak işletmelerinin ise metrekare ve eğitim gibi bazı şartlardan muaf tutulduğunu anımsattı. ZGÜL BELGELENDİRME.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.