22 Aralık 2017 Cuma

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu

Yalova Termal Kaplıcaları Ankara Eğitim ve Dinlenme Tesisi. Söz konusu form bilgisayar ortamında eksiksiz bir şekilde doldurulmalı ve alınan çıktı aday tarafından imzalanmalıdır.


Elemanı Ön Değerlendirme. Not 2: Nüfus cüzdanı onaylayanın bölümü boş bırakılacak bu bölümde imza ve onay olmayacaktır. Formu Bilgisayar ortamında Doldurmak ve yazıcı çıktısı almak için altta yazan “ İNDİR ” linkine tıklayarak bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.


Müdürlüğümüze yapılacak başvurularda talep edilmesi durumunda yeni formun doldurulması gerekmektedir.

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU 1. Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl Fotoğraf 2. Koronadan önce verdim dosyayı ayı bulmak üzere işlem yapmışlarmıdır acaba yoksa. Halen Oturma Adresi : 3. Resmi kurumların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına konu olacak şahsın bilgilerini ve şahsa 1. Sonucu olumlu olarak geldiğinde de işe başlayabilirsiniz. Bu sorunu aşmak adına örnek bir form doldurdum.


Sözleşmeli öğretmen tarafından güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu doldurularak teslim edilecek. Sonrasında ise Valilik ilgili öğretmen hakkında güvenlik soruşturması yapacak.

Soruşturmanın ve arşiv araştırmasının tamamlanması ile birlikte "olumlu" sonuç alanlara tebligat yapılacak ve tebligat tarihinden itibaren gün içerisinde görevlerine. Bu forum el yazı ile degil daktilo ya da bilgisayara doldurulması gerekir.


Temmuz Sonrası Başlayan Bir Uygulama Temmuz sürecinden sonra her kurumda istenen güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması belgesi, kişinin geçmişe dönük kayıtların bakılarak nasıl bir profil izlediği, devlet yapısına uygun olup olmadığının araştırılması uygulamasıdır. Uzman erbaş mülakatlarına giderken istenen belgeler arasında bulunan uzman erbaş güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu, isminde olduğu gibi sizin hakkınızda gerekli bilgilerin bulunduğu ve sizin hakkınızda bilgi alabilecekleri kişilerin iletişim bilgilerinin bulunduğu bir formdur.


Nitekim mülakata gittiğinizde yanlış. Bu formu çok dikkatli doldurmanız gerekir. Bu belgenin amacı hakkınızda araştırma yapılmak amacıyla doldurulmaktadır.


Soruşturma ve araştırma evre ve sonucu bilmesi gerekenlerden başkasına açıklanmaz. MADDE 15- Yaptırılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda elde edilen verilerin değerlendirilmesi amacıyla gerektiğinde kişinin gizlilik dereceli birim, kısım ve gizlilik dereceli yerler ile askeri, emniyet ve istihbarat teşkilatlan, ceza infaz kurumlan ve tutukevlerinde çalıştınlıp çalıştınlmamalan, yer değiştirerek bu görevlere devam edip.


Editörler En yeni ko. Taşeron kadro başvuruları elden yapılacak. Kargo ya da farklı yollarla yapılan başvurular geçersiz olacak. Ancak uygulamada bu süreler çok fazla aşılmaktadır.


EXCEL veya WORD formatında yazı ekinden indirebilirsiniz. Hocam güvenlik soruşturması formunda öğrenci durumu bölümünde giriş tarihi yazıyor giriş derken okula başlama tarihimi. Giriş ve mezuniyet tarihi bölümlerine okula girdiğiniz ve mezun olduğunuz tarihleri yazmanız gerekir.


Güvenlik Şube Müdürlüğünün istemiş olduğu yeni formattır. Türkiye Diyanet Vakfı.

Bireylerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için hukuk ilkeleri çerçevesinde güvenliği sağlamak. Sınav ve mülakata gitmeyi hak kazanan adaylardan istenen bir belge mevcuttur bu belge size ait olan sizin bilgileriniz ile dolacak olan güvenlik araştırma ve arşiv formu. Bu belgedeki bilgiler sayesinde sizin hakkınızda Olumlu yada olumsuz sonuçlara ulaşmak için sizlerden Bilgileri istemektedir. Başkanlığımıza teslim edilecektir.


Aday tarafından adet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.