22 Aralık 2017 Cuma

Randevu pasaport

Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Randevu Sorgula Bu aşamada daha önce aldığınız randevularınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz.


PASAPORT RANDEVU İPTAL İŞLEMİ. Randevuya gideceğiniz günden önceki iş günlerin birinde pasaport harç bedeli ve pasaport defter bedelini yatırmış. ASKERLİK Askerlik işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


NOTERLİK Noter işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Pasaport Randevu Nasıl Alınır. Randevuyu alabilmek için online ve telefon olmak üzere iki farklı yok var.


Yeşil pasaport işlemler bittikten sonra ortalama gün içerisinde adrese gönderilmektedir. Bordo pasaport normal vatandaşların alabileceği bir pasaport türüdür ve vizesiz olarak gidebileceğiniz ülke sayısı şu anlık azdır. Beni, aşağıdaki sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın. Merhaba, seyahat ile ilgili videoların devamı için Kanalıma ABONE olabilir, videolarımı BEĞENEBİLİRSİNİZ.


Konsolosluk Randevu Alma Linki. Cambly Ücretsiz Deneme Kodu : HUSEYINTELLS Bu kanal sizlerin seyahat.

Bu konuda yeterli kolaylıklar sağlanmıştır. Kişi fazla uğraşmadan pasaport için randevu alabilir. Bu randevuyu seyahate çıkmadan önce yeterli bir zaman diliminde almalıdır.


Aksi halde geç kalma durumları ortaya çıkabilir. Mağdur olmamak adına bu gibi işler ihtiyatlılık kavramına göre yürütülmelidir. Randevular Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından açılan ALO 1çağrı merkezi hattı aranarak alınabileceği gibi kurumun resmi sitesinde yer alan online randevu alma sistemi ile de alınabilir.


Randevu Al butonuna tıklanınca karşınıza kimlik, sürücü belgesi ve pasaport randevusu için ayrı buton gelecektir. Burada pasaport randevu al butonu üstüne gelip tıklayınca karşınıza ayrı seçenek açılıyor burada başvuru yapacağınız pasaport çeşidini seçmeniz gerekiyor.


Hususi pasaport başvurusu yapacak kişilerin gerekli belgeleri tamamlayarak ve gerekli ödemeleri yaparak il nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekir. Tüm bu pasaportların da belirli bir süreye kadar yenilenmesi gerekmektedir. Ayrıca başa bir şey gelsin istemeyen, pasaportunun kopyalanmasını istemeyen kişiler hızlı bir şekilde pasaport yenileme işlemi yapmak.


Yeni pasaport alma veya mevcut pasaportunuzu güncellemek istiyorsanız siz de bu sayfamızdan pasaport randevu alma telefon numarası araması yapabilir, istediğiniz bir güne randevunuzu alarak yeni pasaportunuzu hemen teslim alabilirsiniz. Mainz Başkonsolosluğu telefonu,TC. Main Başkonsolosluğu Adresi,TC. E- pasaport randevu sayfasında uygun günü belirledikten sonra ilçe emniyet müdürlüğüne giderek yeni pasaport başvuru sürecinizi devam ettirebilirsiniz.


Bu pasaportlar, özellikle sık sık yurt dışına çıkanların ve kontrol görevlilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Tüm pasaport çeşitleri (hususi, umuma mahsus, hizmet ve diplomatik pasaportlar) için kullanılabilen.

Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir. Aşağıdaki bilgileri rehber alarak kolayca pasaport randevusu alabilirsiniz. Ayrıca pasaport harç bedeli fiyatı da uzun vadede daha uygun hale gelir. Peki, pasaport yenileme sitesi hangisi?


Resmi pasaport yenileme sitesinin adresi şöyle: randevu. Bilgi taleplerinizi lütfen Başkonsolosluğumuzun e-posta adresine iletiniz. E-posta mesajlara, resmi tatil günleri hariç, saat içerisinde yazılı veya sözlü yanıt verilmektedir. Bu işlem için öncelikle bölüm sonunda verilen linke tıklayarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini açın.


Karşınıza bir bilgilendirme yazısı çıkacak. Nüfus Müdürlüklerinde pasaport ile ilgili işlemleri yapmak için randevu almak zorundasınız.


Bütün Türkiye için pasaport randevu tek bir sayfadan verilmektedir. Randevu işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için hemen aşağıda linkini verdiğimiz sayfayı ziyaret ediniz.


Bu uygulama eskide kaldı. Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.