8 Aralık 2017 Cuma

Idata randevu iptal

Alınan randevuların iptali gerçekleşmeden yeni bir randevu oluşturulamayacaktır. Bu kapsamda oluşturmuş olduğunuz randevunuzun " İptal " edildiğini üzülerek bildirmek isteriz.


PNR numarası ve doğum tarihiniz ile adınıza atanan randevunuzun değişikliğini veya iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Lütfen yapacağınız değişiklik veya iptal talebinizin, randevu tarihinize en geç gün kala yapılması gerektiğini unutmayınız.


Idata randevu iptal

Başvurunuzun takibini Pasaport numaranız ve Doğum tarihiniz ile yapabilir, PNR numaranız ile değiştirebilir veya iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın.


Online Randevunuzu Alın. Bu durumda işleminiz sırasında yapmış olduğunuz ön ödemeniz talebiniz doğrultusunda tarafınıza iade edilecektir. Konsolosluk adına çalışan iData adlı firmadan randevu aldım fakat aldıktan bir hafta kadar sonra paramın iadesini ve randevumun iptalini istedim.


Bana söyledikleri site üzerinden iptal edilebileceğiydi denedim fakat site buna izin vermedi. Bunun üzerine arayarak ulaştım ve iptalini istedim. Eksik bir belge ile yapılan işlemler yeniden randevu. SdnicqybkPNR numaralı schengen vizesi randevu mu kendim sistem üzerinden iptal ettim, söz konusu iptal onaylandı mı bilmiyorum ve bunun yerine ulusal vize randevusu almak istiyorum.


Beni geri arayacaklarını sö. Eğer evraklarınız da önemli bir eksiklik varsa idata başvuru merkezi dosyanızı iade eder ve tamamlamanızı ister.


Evraklarınızı tamamladıktan sonra yeniden randevu almak ve başvuru için tekrar idata ofisine gitmek zorunda kalabilirsiniz. Bize vize için başvuru yaptığınızda, sizin için en yakın tarihe vize randevu alma işlemi yapılmaktadır. Yapmış olduğumuz vize işlemleri sırasında hangi evrakların gerekli olduğunu belirleyerek vize almanız konusunda size uzman desteği sunuyoruz.


Kişi verilen tarih ve saatte ofiste bulunarak resmi işlem sürecine dâhil olması gerekmektedir. Eğer ki belirtilen tarih ve saatte kişi randevuya gitmez ise vize başvurusu otomatik olarak iptal edilmektedir. VFS Global vize başvuru işlemlerinin yapıldığı ve gerekli randevuların oluşturulduğu merkezdir.


Idata randevu iptal

Genellikle seyahat. Avrupa Birliği’ne bağlı bulunan ülkenin vize başvurusu bu VFS Global Ankara merkezden yapılmaktadır. Almanya vizesi randevu almayı gerektirmeden bizlere başvurabilir evraklarınızı teslim ettikten sonra işlemleriniz bizim tarafımızdan eksiksiz ve tam bir şekilde gerçekleşir ve vizeniz adresinize kargo ile gönderilmektedir.


Eksik belgenizi aynı gün tamamlayamazsanız randevunuz iptal olur ve yeniden randevu almak zorunda kalırsınız. Randevuya gelmeden önce,size hazırlamanız gereken evraklar söylendiği gibi,evraklarınızın eksiksiz bir şekilde hazırlandığından emin olun.


Mümkünse E-DEVLET Şifrenizin yanınızda olmasına özen gösterin. Sorun çıkan evrakları temin edebilmemiz.


Idata randevu iptal

Data vize başvurularınız için öncelik detaylı bilgi almanız, başvuru esnasında oluşabilecek sorunları,gereksiz maliyet ve zaman kaybını ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Daha önceden gerçekleştirdiğiniz randevu işlemleri ile ilgili daha sonradan kurumun web sayfasında ek işlemler gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu süreçte randevu işleminizi görüntüleyebiliyor veya iptal edebiliyorsunuz.


Data randevu bakımından kolay bir merkez diyebilirim. Bu randevu saatinde evrakların eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi işlem sürecinin. Randevu sürecinde belgelerinizi hazırlayamadığınızda.


Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir. Almanya ve İtalya ülkelerine çıkışlarda vize almanıza yardımcı kuruluşun adı İdata ’dır. Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu.


DATA GEREKLİ EVRAK LİSTESİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.