7 Aralık 2017 Perşembe

Ülkelerin orjinal isimleri

Ülkelerin orjinal isimleri

De facto ve de jure ülkeleri ile bağlı bölgeler ve özel bölgeler de bu listede yer almaktadır. Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir. Aşağıda bunların alfabetik sıraya göre İngilizce ve Türkçe karşılıklarına yer verilmiştir.


Aşağıda ülkelerin isimlerinin ve başkentlerinin sırasıyla Türkçe, İngilizce ve yerel dillerindeki karşılıkları yer almaktadır. Dünyada bulunan tüm ülke isimleri ve bayrak resimleri. Düzenle Oylama Güncel. Tatlı severler tabii ki önceliği tatlılara veriyor ve geziye gittiklerinde bulundukları ülkelerin tüm tatlılarını deneyip, favorilerini belirliyorlar.


En çok şeflerin merak ettiği konulardan biri olan dünyaca ünlü tatlılar ve yemekler, artık herkes tarafından merak edilen konulardan birisi. Gerek ünlülerin kedilerinden, gerekse filmlerden kedi isimleri ile listemi zengin tutmaya gayret gösterdim. Kalite ayrıcalıktır.


Ülkelerin orjinal isimleri

Listede yurtdışında en popüler olan yabancı kedi isimleri yer almaktadır. Umarım beğenirsiniz!


Her ne kadar orjinal listeye konulmamış olsa da, biz onun ülkemizi en iyi temsil ettiğini biliyoruz. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Bu projelerin başında ise devlet destekli hibe krediler ve teşvikler gelmektedir.


Girişimcilerimizi desteklemek ve ekonomik faaliyete geçmelerini hızlandırmak için devlet tarafından destekler verilmektedir. Hızla ilerleyen bu destekler sayesinde. Bayraklar Alfebatik Sıraya Göre Sıralanmıştır. Yabancı ülke bayrakları x - - - x - x 1- x 1- 1x 1- 1x 2- 2x 3- 3x 4- 4x 6- 6x 9Ölçülerinde Özel.


Tüm Ünlülerimizin Gerçek İsimleri için yorum Hepimizin çok yakından tanıdığı sanat, müzik, edebiyat, sinema dünyasının en ünlü yüzlerinin neredeyse birçoğunun kendi gerçek isimlerini kullanmadığını biliyor muydunuz? Sidney Opera Evi-Avustralya. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde. Bu derste ülkelerin ingilizce isimlerini,türkçe isimlerini ve plaka kodlarını bulabilirsiniz.


Orjinal fikirler aranıyor burda. Zaten şekil çizim hazır sadece isim kaldı yani. En İyi Erkek Görüşleri. Dans Eden Ev aslında, Prag’da yer alan bir ofis binasıdır.


Binanın diğer adı fred ve ginger’dir. KANSAS CITY HALK KÜTÜPHANESİ (MISSOURİ-ABD) Listemizin 6. Sırasında, Kansas City Halk Kütüphanesi. Bu sayfa içerisinde Kürtçe kız isimleri, Kürtçe erkek isimleri ve Kürtçe uniseks isimler yer almaktadır. Ayrıca Kürtçe isimlerin anlamları, sayı ve harf analizleri de bulunmaktadır.


Dünyadaki ülkelerin üçte biri, o ülkeyi kuran ırk, kavim, millet ismine göre isimlendirilmiş. Afganistan Arnavutluk Azerbaycan Bahreyn Bangladeş Batı Sahra Benin B. Kongo Devleti" Koloni dönemleri sırasında bu ülkelerin adları Belçika Kongosu ve Fransız Kongosu idi.


Ülkelerin orjinal isimleri

Para Birimlerinin Adları Nereden Geliyor Bu yazımızda çoğu kişinin aklına takılan ve arada bir aklını kurcalayan bir konuyu aydınlatmaya çalışacağız. Bu konumuzda ülkelerin para birimi nereden gelir, dolar ismi nereden gelir, ruble ismi nereden gelir, pound ismi nereden gelir, para isimleri nereden gelir, riyal ismi nereden gelir, dinar ismi nereden gelir. Filmlerin orjinal isimleri Daha Fazla.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.