11 Ocak 2018 Perşembe

Alman konsolosluğu telefonla randevu

Randevunuzu internet sitesi üzerinden veya telefon ile alabilirsiniz. Aile birleşimi randevusu almadan bir gün önce yaklaşık Euro yatırarak başvuru merkezinin banka hesabına başvuru sahibinin isim bilgilerinin olduğu dekont ile randevu alınması gerekmektedir.


Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları ile soyadı beyanı ve evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge. Pazartesi - Cuma: 11:- 12:randevusuz pasaport teslim.


A tipi vize alan kişiler, havalimanında uluslararası transit bölümünü terk etmeden ve pasaport kontrolünden geçmeden aktarma yapmak suretiyle seyahat ederler. Deutsches Generalkonsulat Izmir.

Consulate General of Germany in Izmir, Turkey. Vize Randevu ve Ulaşılabilirlik. Randevusuz başvurular hiç bir şekilde kabul edilmemektedir.


Dilerseniz Online Randevu Talep Formunu kullanabilirsiniz. Eksik belge halinde ret yiyebilirsiniz. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi, vize. Yapacağınız işlemler aslında oldukça basittir.


Ardından da gerekli olan harç miktarını yatırdıktan sonra almış olduğunuz randevunun gün ve saatinde büyükelçiliğe giderek kimlik belgesi için başvuruda bulunabilirsiniz. Takip Hizmeti Veren Yetkili Kurum.

Tüm başvuru süreçlerini eksiksiz bir. Konsolosluk işlemleri sanıldığı kadar kolay değildir. Adres: Bağlarbaşı Mah.


Vize, vatandaşlık ya da oturma izni gibi süreçleri takip edemeyenler, profesyonel bir şirketten destek alabilirler. Randevu saatinde tarafınızdan istenen gerekli evrakların hazır olması, vize başvuru harçlarının ödenmiş olması gerekmektir. Bu da sadece telefonla oluyor.


Başvuru sahiplerinin Yatri’de bir hesap oluşturup aşağıdaki adımları atması gerekmektedir: 1. Genelde başka şehirlerden başvuru yapmak. Başkonsolosluğumuzun ilgili birimlerine 14. DATA vize başvuru esnasında evraklarınız da herhangi bir eksik bulunursa başvurunuz kabul edilemeyebilir. Wolfgang Wessel görev almaktadır.


Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi konularda destek sağlamamaktadır. Kuzey Kıbrıs’da bulunan Türk vatandaşları ve Kıbrıs’da vatandaşları vize işlemleri için randevu alabilir. Kıbrıs’da Bulunan Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının Lefkoşa Büyükelçiliği Randevu Alma işlemini, internetten ve telefon ile randevu alma işlem.


Telefonlarımıza saat el koydular. Almanya Ankara Büyükelçiliği. Organizasyona katılım bilgileri de davetiye ile birlikte randevu tarihinde ilgili kuruma teslim edilmelidir. NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Bilgi taleplerinizi consulate.

Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Online randevu ile alabileceğiniz hizmetler aşağıdaki gibidir. Zur deutschen Fassung klicken Sie hier.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.