18 Ocak 2018 Perşembe

Almanya aile birleşimi başvuru formu

Pasaport (En az bir yıl geçerli) 4. Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir) 5. BeGi BeGi 172views. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3.

Formun çıktısını alarak 4. Turistik Vize Aile Ziyareti Vizesi Ticari Vize Vize Başvuru İşlemleri Randevu için Tıklayın. Seyahatin sekteye uğraması adına şahısların seyahat tarihinden önce evraklarını konsolosluk yetkililerine teslim etmesi gerekmektedir. Sizinle birlikte başvuracak olan aile feritleri icin de aynısı geçerlidir.


DATA randevu alma sistemi (on-line) Basvuru için gerekli evrakların listesini de burada bulabilirsiniz (randevu almaksızın). Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır.


Başvuru yapacağınız duruma göre gerekli evraklar değişkenlik göstermektedir.

Bu evraklarda dikkat edilmesi gereken en önemli şey, evrakların güncel tarihli ve ıslak imzalı olmasıdır. Sitelerimizde bulabileceğiniz başvuru formunu hemen doldurmaya başlayabilirsiniz. Vize başvuru formların ve Bilgi notları ücretsizdir.


Güvenilmez servis sağlayıcıları para talep etmelerinden tespit edebilirsiniz. Aile birleşimi vize başvurularının işlem süresi genellikle üç ay sürmektedir. Bu nedenle de işlemlerin ne aşamada olduğunu öğrenmek isteyen başvuru sahiplerine ancak üç aylık süre geçtikten sonra cevap verilir. En az ise ay önce başvuru yapılabilinir.


Başvuru formlarındaki imzanın başvuru sahibi tarafından atılması gerekmektedir. Aksi taktirde kabul edilmemektedir. Evlendikten sonra Soyadı beyanı yapılmış olması gerekmektedir.


Kişi tarafından imzalanmalıdır. AİLE BİRLEŞİMİ HAKKI. Karar yazısındaki bununla alakalı kısma okumanızda fayda var. Bu gibi işlemlerde doğru zamanda doğru reaksiyon göstermek mevzunun halli için elzemdir.


Bu sayede mülakata tam ve hazır bir şekilde gidilebilmektedir. Hizmet (gri), hususi (yeşil) ve diplomatik (siyah) pasaport sahibi T.

Bu iki kişinin, vize sürecine girdiklerinde izleyecekleri yol ise birbirlerinden oldukça farklıdır. Başvuru sahibinin ikametgah belgesi: Türkiye’de ikamet eden başvuru sahibinin ikametgah belgesi ibraz edilmelidir. Genel anlamıyla aile birleşimi vizeleri, uzun süreli vize kategorisinde bulunan ve ilgili ülkenin vatandaşıyla evlilik bağının kurulması üzerine başvuru hakkı kazanılan vizelerdir. Reşit olmalıdır yani yaşını doldurmuş olmalıdır.


Aile Birleşimi Vizesi İçin Başvuru Şartları Nelerdir? VİZE BAŞVURU NEDİR? Almanca ASınavı, vize başvurusunda istenilen Adüzeyinde okuma-yazma-dinleme ve konuşma becerilerini ve dil bilgilerini gösterir belgenin düzenlendiği bir sınavdır.


Almanya Schengen vizesi başvurusunda kullanılacak vize başvuru formunun 1-maddelerinde başvuru sahibinin kimlik bilgilerinin ibrazı talep edilmektedir. Almanya Schengen Vizesi (C), tüm Schengen Bölgesi’nde altı ay içinde en fazla güne kadar seyahat etme hakkı tanımaktadır. Başvuru merkezine gitmeden önce mutlaka randevu almanız ve randevu saatinden yarım saat önce başvuru merkezinde bulunmanız gereklidir.


Bu tür vize kategorisi Irlanda’da aile birleşimi amacı içinidir. Eğer Irlanda ülkesinde aile birleşimi amaçlı vize için gerekli dökümanları ve açıklamaları bulabilirsiniz.


Başvuru Sahipleri, bu kategoriye girdiklerini gösteren belgeleri ibraz etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.