19 Ocak 2018 Cuma

Almanya aile birleşimi vizesi nasıl alınır

Aile birleşimi vizesi için istenen belgeler nelerdir? Yani ülkede aile birleşimi izniniz olsa dahi oturum iznine sahip değil iseniz yasal olarak ikamet etmeniz mümkün değildir.


Avusturya ile birleşimi uzun süreli oturum vizesi çeşididir. Tüm bu bilgiler dahilinde evrak dosyasının önemi anlaşılabilmekte, visa center sorularınız ve destek ihtiyacınız için yanınızda.


Bu bir oturum vizesidir ve başvuru prosedüründe birçok ayrıntı bulunur.

EAGVS müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşme ile evrak hazırlama, randevu alma, başvuru formunun doldurulması gibi birçok hizmetten yararlanabilirsiniz. Tüm bu sorularınızın cevaplarını aşağıda detaylı olarak bulabilirsiniz. Almanya Vizesi Nasıl Alınır. Vize tipi belirlendikten sonra, son yıl içerisinde alınmış bir Schengen vizesi varsa, evraklarınızı VizeyeBasvur ekibine teslim eder ve başka hiçbir işlemle uğraşmazsınız.


Altın Vize – İş Arama Vizesi – Yeni Göç Yasası Nitelikli İşgücü İstihdamı. Ulusal Vize belli bir seyahat amacına yönelik uzun süreli kalışlar için gerekli olan vize türüdür. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir.


Gerekli evraklar ve vize ücreti.

Türkiye’ye aile birleşim amaçlı vizeyle veya vize muafiyeti kapsamında gelen eş ve çocuklar aile ikamet iznine başvuru yaparak Türkiye’de ikamet edebilirler. Aile ikamet izni en fazla yıllığına düzenlenmekte olup, aile birleşimi sağlanacak eşin yabancı uyruklu olması durumunda, eşe veya çocuklara verilecek ikamet izni destekleyicinin ikamet izni süresini aşamaz.


Haliyle, daha önce pasaportunda daha önceye ait çok giriş çıkışlı Shengen vizesi. Bunun yanı sıra çalışma izni ve. Whatsapp Destek Hattı. Almaya aile birleşimi vizesi D tipi uzun süreli.


Almaya vizesi için başvuru yapmadan önce daha detaylı bilgi almanız yaranıza olacaktır. Fakat yeşil, gri veya siyah renkli pasaportu olan kişilerin böyle bir başvuruda bulunmasına ihtiyaç duyulmamaktadır.


Hizmet (gri), hususi (yeşil) ve diplomatik (siyah) pasaport sahibi T. Birleşik Krallık aile birleşim vizesi oldukça kolay ve kısa sürede alınan, karşılığında az evrak istenen ücretsiz bir vize. Vize sahibine Birleşik Krallık içinde geçerli olmak üzere ay boyunca sınırsız giriş çıkış yapabilme ve yerleşme hakkı veriyor.


Bu sebeple kişi ASertifikasına sahip olmasa dahi aile birleşimi için vize başvurusunda bulunabilir. Birincisi iltica etmemiş normal oturum izni veya çalışma izni olan kişinin aile birleşimi durumu. Ancak ikinci durum olan İltica Kabulü sonrası yapılan aile birleşimi “ayrıcalıklı aile birleşimi ” olarak tanımlanır ve normal aile.


Kredi kartıyla veya öncesinde Yapı Kredi Bankası`ndan bir pin kodu temin etmek. Randevu ücreti Avro`dur.


Diğer aile üyeleri (örneğin amcalar, dayılar, halalar, teyzeler, büyükanneler ve büyükbabalar) yalnızca sınırlı istisnai durumlarda aile birleşimi.

Bu noktada istenen belgeler içinde pasaport, biyometrik fotoğraf, çalıştığına dair belge, SGK dökümleri, finansal durumları gösteren belge, banka hesabı, banka hesabında en az. O yüzden yazı içinde. Türkiye’de olan ailesini yanına almak için başvurduğu vize türüdür. Uzun süreli İspanya vize grubunda yer almaktadır.


Beraberinizde seyahat edecek eş ve çocuk varsa ayrıca masraflarını karşılayacağınıza dair yazı. Aile Birleşimi Vizesi Nasıl Alınır ? Berlin-Brandenburg Danıştay Kararı.


Bu nedenle Fransa Göç ve Entegrasyon ofisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.