23 Ocak 2018 Salı

Idata italya randevu

Tır Şoförleri için randevu işlemleri. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Parmak izi uygulaması ile tüm başvuru sahiplerinin bilgilerini ortak bir sisteme kaydeden ülkeler başvuru sahiplerine bir kere parmak izi verdikten sonra tekrar parmak izine girmesine gerek kalmadan başvuru yapabilecekler. Ancak ulusal vize randevularında TL randevu ücreti alınmaktadır. Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, NO : 1K. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve.


Alanında uzman ekibimiz tarafından bu işlem. Konsolosluk İşlemleri. Bunlardan en önemlisi konsoloslukların vize başvuru.


Başvurunuzu gerçekleştirmek için öncelikle randevu almanız gerekir. Başvurularınızda randevu almadan evraklarınızı teslim veya parmak izi vermeniz kesinlikle yasaktır.


Data ’nın sırayla verdiği. Tarafımızdan randevu almak için lütfen formu doldurun ve yetkili çalışanların size vermiş olduğunuz telefon numarasından gün içersinde size geri dönüş yapmasını bekleyiniz.


Eksik bir belge ile yapılan işlemler yeniden randevu. Kurum, vize değerlendirmesi üzerine herhangi bir yetki taşımamakta olup, yalnızca başvuru öncesi randevu, başvuru esnasında evrakların tam olup olmadığının kontrolü, biyometrik fotoğraf çekimi, parmak izi alımı ve pasaportun.


DATA Gaziantep ve VFS Global Gaziantep online randevu formumuzda,ücretsiz randevu talebi için formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Lütfen öncelikle burada yer alan formu doldurunuz. Aile birleşim, idata, schengen vizesi, almanya vizesi hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ve size yardımcı olacak site. Başkonsolosluk gişelerinden direkt olarak bilgi almak için hafta içi her gün saat 08.


IDATA ’ya ulaşarak randevu almak gerekmektedir. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru ve parmak izi uygulamasına katılabilmeniz için randevu sistemine kayıt olmanız zorunludur. Başvuru esnasında sizden istenilen, İtalya konsolosluğu tarafından gerekli kılınan evrak. Vize Alınacak Ülke.


Idata italya randevu

Almanya vizesi randevu almayı gerektirmeden bizlere başvurabilir evraklarınızı teslim ettikten sonra işlemleriniz bizim tarafımızdan eksiksiz ve tam bir şekilde gerçekleşir ve vizeniz adresinize kargo ile gönderilmektedir. DATA randevu İtalya, Almanya için parmak izi.


Böyle bir sorun ile karşılamamak ve VİP randevu almadıysanız veya yanlışlıkla aldıysanız, vize başvurusuna. Verilen yanlış bilgilerde sorumluluk başvuru. Yurtdışı vize işlemlerinde kişilere kolaylık sağlayan Türkiye’deki yetkili birimler sayesinde yurtdışı çıkış işlemleri daha kolay hale gelmektedir.


Idata italya randevu

Almanya ve İtalya ülkelerine çıkışlarda vize almanıza yardımcı kuruluşun adı İdata ’dır. Türkiyeden bu ülkelere başvuru yapacak olan kişiler bu kurumu. E-Devlet kapısından İtalya ve Almanya için yapılan vize ve pasaport işlemlerinin takibi ve sorgulaması yapılamamaktadır.


Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu ülkeler için görevlendirilmiş tek resmi kurum İdata ’dır. Bu kurum dışında hiçbir sitede kişisel bilgilerinizi paylaşmayın.


Beni geri arayacaklarını sö. Vfs Global ve idata üzerinden randevu sistemine girişinizin yapılması sağlanır.


Idata italya randevu

DATA ’nın internet sitesinden başvuru yapmak, aradından topladığımız evraklar ile ofislerine gitmek gerekir. Yurt dışı işlemleri için İtalya vizesi gitmek istenilen nedene ve duruma göre çeşitlilik göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.