9 Mart 2018 Cuma

Almanya vizesi için gerekli evraklar antalya

Detaylar için iletişime geçiniz. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir.


Euroasia Global Visa Services internet sayfasına hoş geldiniz. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır.


ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER.

Almanya için gerekli olan bu evrakları. Talep edilen evraklarda herhangi bir problem veya eksiklik meydana gelirse, yapılan başvurular reddedilmektedir. Dolayısıyla kişi tekrardan başvurmak.


Eray Tur ile Global Visa Services internet sayfasına hoş geldiniz. Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile – gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır.


Davetiye gönderirken dikkat edilmesi gereken en önemli konu davetiye süresinin ayı geçmeyecek şekilde.

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız.


Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak ) 4. Bununla birlikte kişinin durumuna özel bazı ek evrakların da eklenmesi gerekebilir. Bunun dışında elçilik veya elçiliğin yetkilendirdiği kuruluş olan iData başvurularında gelir evrakları olarak iş yeri ve banka hesapları, aile bağlarının kanıtlanması için nüfus evrakları istenilmektedir.


Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya. DATA GEREKLİ EVRAK LİSTESİ. Bundan dolayı ülkeye gitmek için vize prosedürlerinden geçmek. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir.


Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız gerektiği. Ulusal vize başvurusunun işlem süresi genellikle 8-haftadır, fakat bazı münferit durumlarda daha uzun sürebilir. Vize bölümü ancak bu onay geldikten sonra vizenizi düzenleyebilir.


Vize evraklarına ve yapılacak işlemlere geçmeden önce pasaport işlemlerini sizlere anlatmak istiyorum. Wolfgang Wessel görev almaktadır.

Kurum Türkiye vatandaşları için vize, oturum izni, aile birleşim vizesi gibi konularda destek sağlamamaktadır. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik. Bordo pasaport sahipleri için vize nasıl alınır sorusunu başlıklar halinde anlatmak istiyorum. Bazen orjinal evraklar istenmektedir.


Yani İtalya vizesi için gerekli evraklar arasına alınmalıdır. Otel Rezervasyonları: Rezervasyonları yaptığınız site üzerinden çıktı almanız yeterlidir.


Gidiş Dönüş Uçak Bileti (fotokopi) – İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında uçak bileti rezervasyonlarınızın fotokopisi yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.