1 Mart 2018 Perşembe

Almanya vizesi izmir gerekli belgeler

Davetiye gönderirken dikkat edilmesi gereken en önemli konu davetiye süresinin ayı geçmeyecek şekilde. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Firmamızın vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Hangi vize kategorisine başvuruda bulunmanız gerektiği.


Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır. Randevu tarihine kadar gerekli evraklarınızı hazırlayın.

Online Randevunuzu Alın. Harbiye) ofisimiz Esente. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vize prosedürlerinden muaftır. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.


Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir.


Almanya vize başvurusunda parmak izi vermek için. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız. Biometrik Fotoğraf Adet - Ekteki Fotoğraf Ebatına Uygun Olacak.

Schengen Başvuru Formu (Firmamızca sağlanacak) 4. Bu vize başvuru formu Türkçe ve Almanca olarak iki dilde eksizsiz bir şekilde ve büyük harf kullanılarak doldurulmalıdır. Evraklarınız Almanca veya çevirileri olmalı (İngilizce ise gerek olmamaktadır) ve gerektiği taktirde sizden ekstra evrak istenebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.


Talep edilen evraklarda herhangi bir problem veya eksiklik meydana gelirse, yapılan başvurular reddedilmektedir. Dolayısıyla kişi tekrardan başvurmak zorunda kalmaktadır.


Bu da ek masraflar ve ek hazırlık süreci anlamına gelmektedir. Seyahatinizin detaylarını müşteri temsilciniz ile paylaşarak size en uygun evrak listesini talep etmeniz tavsiye edilir. Yukarıda belirtilen evraklar genel olarak kullanılan evraklardır.


Ancak bu kişilerin başvuru dosyaları tarafımızca profesyonel bir şekilde. Ulusal Vize belli bir seyahat amacına yönelik uzun süreli kalışlar için gerekli olan vize türüdür. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir. Boyu 35xmm olması g. Vize Başvuru Formu Form, Almanca dilinde olmalıdır.


Eksik bilgiler olmamasına dikkat edilmeli ve sorulara karşı net, doğru cevaplar verilmelidir. Formda eksiklikler olması halinde vize başvurunuz onaylanmayacaktır. GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Ayrıca fotoğrafınız ile – gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır.

Ulusal Vize (D) genellikle gün olarak verilir, bazı durumlarda ise yıllık verilir. Bu vize türü ile ülkeye giriş yapıldıktan sonra oturum izni alınması gerekmektedir. Eksik, hatalı ve güncel olmayan evraklar vize reddine sebebiyet verebilmektedir.


Tanzanya Vizesi, İzmir. Meslek ve yaş grubunuza bağlı olarak çalışan iseniz maaş bordrosu, şirket sahibi iseniz bağ kur evrakları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.