1 Mart 2018 Perşembe

Şirket ana sözleşme amaç ve konu örneklerİ

Ana sözleşme değişikliğinde olan işbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır. Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parça ve teferruatı ithalini, ihracını ve dahilini ticaretini yapmak. Serbest Bölgeler Genel. Amaç - Konu Örnekleri.


Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Aşağıda sektör olarak ayrılan faaliyet konularının içerisinde üretim veya imalat kelimeleri geçtiğinden kişilerin getirdiği sözleşmelerde sektörün üretim veya imalatı geçiyor ise unvana sektör başlığının yansıtılması gereklidir.


Eğitim Hizmetleri ana sözleşme örneği 1. Birtek amaç ve konu başlığı altında bulunan yazının değiştiğini. Yazmamız gereken ilgili yazıyı atso sitelesinden bulabileceğimizi söylediler.


Şirket ana sözleşme amaç ve konu örneklerİ

GIDA : a)Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak,devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. AMAÇ VE KONU : Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.


Türkiye’deki sigorta şirketlerinin veya yabancı sigorta şirketlerinin, Türkiye’deki şubelerinin, ruhsatlı bulundukları sigorta dallarındaki sözleşmelere aracılık etmek veya şirket adına sözleşme yapmak için acentelik alarak, sigorta acentesi olarak faaliyet göstermek. A - Her türlü sistem, teknoloji ve bilgisayar donanımı ve yazılımı konusunda her türlü işlemle meşgul olmak bilgisayar ağları, Telekom ağları haberleşme sistemleri kablolama ve network kurulumu ve bakım onarım, teknik servis, internet.


Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme. Türkçe karakterde yazılarak ticaret unvanında yer verilmesi zorunludur. Konya Şeker Karapınar Bulgur Tesisi şirketinin amacı tarımsal üretim tesislerinde ürünleri gıda güvenliğine uygun, sağlıklı koşullarda işleyerek, gıda üretimi gerçekleştirmektir.


Şirket ana sözleşme amaç ve konu örneklerİ

Bu amaç doğrultusunda şirket aşağıdaki iş ve işlemleri gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. Yukarıda gösterilen hususlardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu işlere girişmek istendiği takdirde ortaklar kurulunca alınacak karara göre hareket edilir.


Kanun ihtiyat akçeleriyle kanun ve ana sözleşme hükümlerine göre ayrılması gereken miktar safi kardan düşülmedikçe hissedarlara kar dağıtılamaz. Genel Kurul Toplantı Tutanağı örneği. Sözleşme Örnekleri.


Şirket ana sözleşme amaç ve konu örneklerİ

Bir adi komandit şirket ana sözleşmesi tas. Limited Şirketin Anonim Şirkete Dönüştü. Bilindiği üzere sermaye şirketleri yeni TTK kapsamında esas ( ana ) sözleşmelerini 01.


Anonim ve limited şirketler için Mart tarihine kadar genel kurul. Ancak ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu gibi kararların uygulanması için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ‘ndan gerekli iznin alınması şarttır.


Türk Ticaret Kanunu Hükümleri uyarınca fesih ve tasfiye olunur, Şirketin iflastan başka bir sebeple genel kurul tarafından tasfiye kararı alınması durumunda A grubu hissedarların ayrıca yapacakları hususi bir toplantıda onaylanmadıkça geçerli olmaz. Tasfiye işlemleri üç. Aşağıda, a soya ikametgah ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir limited şirket kurulmuştur. Ticaret Sicil - Mersis Kuruluşu Randevu ‘’ adımlarından randevu alınarak, Ticaret Sicili.


Teşvik Belgesindeki ve ileride aynı gayeleri tahakkuk ettirmek maksadıyla, a. Hertürlü kaynaktan memba suları, maden suları. Madde-Payların nominal değeri 1. Ticaret Sicili Yönetmeliği (Madde 71) GEREKLİ EVRAKLAR. TİCARET ÜNVANI başlıklı 2. MADDE : Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır.


HAFRİYAT a)Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir.


Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.