29 Mart 2018 Perşembe

Amerika vize mülakatı

Yavuz Caner Aktekin 51views. YILLIK ABD VİZESİ vs.


Bizler, ABD ’nin, ülkemize her daim bilinirlik kazandırmış vazgeçilmez bir değeri olan açıklık ilkesine dair taahhüdünün arkasındayız. ABD ’ye seyahatinizi memnuniyetle karşılıyor ve teşvik ediyoruz.


Vize ve iş mülakatlarında her türlü soru gelebilir çünkü herhangi bir alan sınırlaması yoktur. Aşağıda bizim hazırladığımız sorular sadece bilgilendirme amaçlıdır.


Amerika vize mülakatı

Sorulara “yes” veya “no” ile cevap vermemek gerekir. Cümleler kurabildiğinizi göstermek çok. DS 1formunu doldurduktan sonra gerekli evrakları toplayarak mülakata gidilir.


Dünya üzerinde en çok talep edilen vize Amerikan vizesi olunca, Birleşik Devletlerin Göçmen Kanunu vize işlemlerinde deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyor. Her şeyden önce şunu belirtmekte fayda var. Birçok elçilik çalışanı. Amerikan konsolosluğuna gittiğimde önündeki cafeye emanet olarak cep telefonumu ve elektronik sigaramı bıraktım bana bir fiş verdiler ve içeriye girdim.


ABD Vizesi için DS-1Formunun doldurulması sonrasında vize ücreti ödeme ve vize mülakatı randevusu alma işlemlerini adım adım sizlerle beraber yapıyorum. ABD work and travel vizesi nasıl alınır, örnek vize mülakatı. ABD Büyükelçiliği work and travel Jvize görüşmesi. Moodle Kullanma Konusunda Hazırlık Çalışmaları Sunumu.


Amerika vize mülakatı

AMERİKA VATANDAŞLIK MÜLAKATI VE TESTİ NASIL YAPILIR ? ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır. Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka.


Amerika İstanbul Başkonsolosluğu İletişim Bilgileri. Vize mülakatı önce başvuru sahibinin parmak izi kaydı alınmaktadır. Vize memuru ile yaptığınız görüşme sonrasında umutsuzca ret sebebinizi sorduğunuzda size teslim edilen, kötü üne sahip, üzerinde genellikle 214b yazan kağıdı incelemeniz gerektiği, gerekli bilgilerin burada belirtildiği söylenir.


Eğer turist vizeniz var ise ya da turist vizesi alarak, nasıl bir yatırım yapılabileceğine karar vermek için, ABD ’yi turist vizesiyle ziyaret edip imkanları bizzat görüp karar verdikten sonra başvurmanızı tavsiye ediyoruz. IRvizesi, ABD vatandaslarinin anne veya babalari icin basvuru yapmasi gereken gocmenlik yoludur.


Amerika vize mülakatı

Ancak hazırlıksız yapılan bir mülakat bazen heyecan, bazense formda yapılan teknik hatalardan dolayı kötü geçebilir ve vize reddi almanıza sebep olabilir. Mülakatlar Haziran, Temmuz aylarında gerçekleştirilmekte olup, 5-gün içerisinde sonuç açıklanmaktadır. Eger yasamasi pahali bir sehre veya eyalete gidiyorsaniz bunlardan daha da fazlasini.


Bu mülakatta başvuru sahiplerinin ibraz etmiş oldukları evraklarda yer alan bilgilerden, başvuru formunda ve başvuru dilekçesinde yazılı olan bilgilerden mülakat yapılmaktadır. Randevu Günü – Vize Mülakatı.


Yüksek ihtimal sözlü için tahtaya kaldırıldığımız o can sıkıcı günlerdeki kadar streslisiniz. Ancak inanın stres yapmaya hiç gerek yok. Artık sıra son aşama olan görüşmeye geliyor. Vize görüşmesinin öncesinde parmak izi bilgisinin verilmesi vardır.


Sıra numarası yandıktan sonra vize almaya gelmiş olan kişiler görevli memur ile kısa bir. Ayrım gözetmeksizin. Genç öğrenciler genelde planları hakkında çok emin değillerdir.


Fakat vize mülakatı sırasında kararlı görünmek gerekir. Açık bir eğitim planının yanı. Vize sahibinin kazanmış olduğu kalma süresinden aile bireyleri de aynı şekilde faydalanır.


Vize için kurulmuş olan işletmede çalışma şartı bulunmamaktadır, eş istediği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.