30 Mart 2018 Cuma

Tc kimlik no bulma

Bu şekilde kimlik bilgilerinizi doğru bir şekilde girdiğiniz takdirde T. C kimlik numaranız otomatik olarak çıkacaktır. Bunun için işlerinizde zaman kazanmak.


YABANCI KİMLİK NO SORGULAMA BİLGİLERİ. Sanal Klavye Kullan. Ve tüm vatandaşların nüfus cüzdanlarını çipli yeni kimlik ile değiştirmeleri zorunlu kılınmıştır. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız.


Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Kimlik numaranızı doğrulatabilirsiniz. Sistemde teknik bir hata oluştu veya bu sayfayı görmek için yetkiniz yoktur.


Pek çok kamu kurumu için ihtiyaç olan T. Lütfen sistem görevlileri ile irtibata geçiniz. En son iki hane ise kendisinden önceki dokuz haneden belli bir algoritmaya göre türetiliyor.


Tabiki çok eski bir nüfus cüzdanınız var ise ve yenilememişseniz sizin nüfus cüzdanınızda yazmıyor olabilir. TC KİMLİK NO İLE SRC ODY ÜDY SORGULAMA - Duration: 0:50. Nusret Uzar 17views. Türkiye Cumhuriyeti kimlik no ile akraba bulma programı.


Walk at Home by Leslie. Bunu ilk ve son hane olacak şekilde parçalıyoruz.


RapidShare: 1-Click Webhosting Kesin indir meniz gereken bi program ilk paylaşım fazladeğil bi teşekkur istiyorm saol deyin yeter. Vatandaşlık ve Nüfus işleri genel müdürlüğü tarafından sağlanan TC. Unsubscribe from SLM B3N ARDA? DEVLET BABA 25views.


Daha sonra sağ ve soldaki alanların size uygun olanını doldurarak TC No ’nuzu öğrenebilirsiniz. Başarı oranı ortalama %dan fazladır.


Tc kimlik no bulma

Eğer aynı kişi üzerinde birden fazla numara varsa, tüm numaralarını sorgulayabilirsiniz. Ad Soyad Tc No Öğrenebilme. Nüfusa kayıtlı olduğunuz şehri seçiniz.


Tc kimlik no bulma

Kimliğinizin arka tarafında bulunan cilt numaranızı yazınız. Doğum yılınızı ilgili alandan seçiniz. Güvenlik kodunu giriniz. Sorgula butonuna basınız.


Tescil kaydı tespiti 4a seçeneğini seçiniz. SSK sicil no öğrenme – sorgulama işlemi tamamlandı.


Böylece hizmet alanlarının verilen yetki dışındaki işlemler için kullanılması ve kişisel. Yazılım Portable Haldedir. ZIP’dan çıkartın kullanın. Kurulum Gerektirmez.


Tc kimlik no bulma

Dilerseniz herhangi bir yere kısayol oluşturun öyle kullanın, tercih sizin. Hazırlanan liste, bir buton yardımı ile otomatikman MS-Excel’e gönderilir.


Bu sorgulama formunu dolduran kişiler “Getir” butonunu tıklamalılardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.