12 Mart 2018 Pazartesi

Amerika vizesi aile başvurusu

Amerika aile arkadaş ziyaret vize başvurusu için ilgili konsolosluk birimlerinin belirlediği koşullara göre alınmaktadır. Online sistem üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ. Amerika ’da ikamet eden aile ya da arkadaş yakınını ziyaret etmek isteyen şahıslar Amerika Baile arkadaş ziyareti vizesine sahip olmalıdır. DS- 1vize başvuru formunu bunun için doldurup başvuru yapmak gerekmektedir. Online randevu sistemi üzerinden uygun tarihte randevu alınması gerekmektedir.


Amerika vizesi aile başvurusu

Aile Aracılığı ile ABD Göçmenliği Amerikan Vatandaşı veya Greencard sahibi olan kişiler eş, anne-baba ve çocuk gibi 1. Bu konuda size tam destek veriyor ve başvuru sürecinizi takip ediyoruz. Ayrım gözetmeksizin. Oturma İzni Belgesi orijinalini fotokopisi ile birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Banka hesap belgeniz olabilir.


Amerika Büyükelçiliği veya Amerika Konsolosluklarına Göçmen Olmayan Vize başvuru aşamasında başvuru sahiplerinin Amerika DS 1Başvuru Formu doldurmaları gerekmektedir. D tipi vize olan Amerika aile birleşimi vizesi alındıktan sonra istediğiniz eyalette yaşam hakkı sunmaktadır.


Uzun süreli olan bu vize işleyişi çok karmaşık ve zaman açısından da uzun sürmektedir. Vize başvurusu yaparken mutlaka bilgilerin eksiksiz olmasına ve hatalı bilgi içermemesi dikkat edilmelidir. Bu alanda hizmet veren kuruluşlardan destek almak işlerin daha.


Amerika vizesi aile başvurusu

AMERİKA AİLE ARKADAŞ ZİYARET VİZESİ. Amerika ’da bir akrabanız veya yakın bir arkadaşınız bulunmaktaysa sizde o kişilerinin yanına seyahat etmek ve bir süre konaklamak istiyorsanız bu durum da vize seçerken akraba arkadaş ziyaret vizesi seçmeniz gerekmektedir. Bu başvurunun onaylanması için gerekli önemli bir nokta ise. Amerika Vize başvurusu tüm Pasaport türleri için zorunludur.


B- Amerika Turistik, Ziyaret,Tıbbi Tedavi Amaçlı Ziyaretçi Vizesi. Her aile üyesinin başvurusu ayrı olarak incelenir. Bu ülkeye seyahat etmek için yapılacak vize başvurusu Amerika Konsolosluğu tarafından belirlenmiş olan vize evraklarına göre yapılır.


Amerika vizesi aile başvurusu

Amerika Birleşik Devletleri vizeleri kişinin eğitimi, yaşı ve mesleği kriterlerine göre değerlendirilir. Amerika vizesi başvurusu yapmadan önce vize türünü belirlemeniz gerekir. Değerli ziyaretçimiz, Euroasia’ya hoş geldiniz!


Eylül - Ekim aylarında Amerika Turistik vize başvurusu ve vize reddi hikayemi anlattım. Bu videoda süreç ve kendi tecrübelerimden bahsettim. Başvuru formunda yapılan yanlış bilgi vize için tekrar randevu almanıza neden olur.


Mesleki Duruma İlişkin Belgeler. Finansal Duruma İlişkin Belgeler. Başvuru sahibinin veya sponsorun şirketine ait belgeler. Seyahat Planını Destekleyici Ev.


Göçmenlik yasasına göre AB vize başvurusunu kabul etmektedirler. Yanlış vize kategorisi seçimi randevuya girmeden geri çevrilmenize veya vizenizin olumsuz olarak sonuçlanmasına neden olabilir. Amerika aile ziyareti vize randevusu için alınan vizelere Bkodu ile başvuru yapılmaktadır. Aile Ziyaret Vizesi Randevu Alımı.


Başvuru için DS-1formunun doldurulmasından sonra randevu alınmalıdır. Fakat bunun için randevuya en geç gün kala form doldurulmalı ve gönderilmelidir. Form gönderildikten sonra site üzerinden. B-ve B-turistik ya da ticari vize başvurusu - C transit vize başvurusu - D mürettebat vizesi - Vize muafiyet programı Bu şekilde farklı harfler üzerinden belirtilmiş olan ziyaretler Amerika için yapılabilmektedir.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Amerika ulusal vize seyahat planına göre ülkede minimum gün ve üzeri kalacak kişiler için verilen vize türüdür. Peki bu vize türü kimlere verilir?


Amerika ’ya gittikten sonra belirli şartlara uyarsanız oturum iznine çevirebiliyorsunuz. Eğer Amerika ’da vize uzatma başvurusu yapmadan bir yıldan fazla kaldıysanız on yıl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.