12 Mart 2018 Pazartesi

Gelir belgesiz sigortasız kredi

Bu durumda olmayan tüm hesap sahipleri, bu hesaplarından sigortasız çalışmalarına rağmen gelir belgesiz, şartsız, koşulsuz, kefilsiz hemen kredi çekebilirler. Bunun için iki yöntem bulunmaktadır.


SGK’sız) olduğu için kredi kullanmaları çok zordur. Fakat günümüzde ihtiyacınız kadar borç verebilecek kimse kalmadığı için çareyi banka kredilerinde arayabilirsiniz.


Sigortasız çalışanlara gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileridir? Tüketiciler yukarıdaki bankalara kredi başvurusunu internet üzerinden ya da kısa mesajla yaptıktan sonra onay mesajı almalarına istinaden çok kısa bir süre içerisinde kredi tahsisini gerçekleştirme imkanına sahip. Bu örneğimizde Akbank’ın kefilsiz gelir belgesiz imzasız olarak 20. TL’ye kadar ay vadeli kredi imkanını anlatan bir demo sunuyoruz.


Kredi almakta zorlanıyorum diyen okurlarımız için detaylı bir kredi araştırması yaptık! Bu araştırma neticesinde en kolay kredi veren bankalar da diyebileceğimiz bir liste oluşturduk. Dilerseniz beraber inceleyelim! Gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında en hızlı ve kolay kredi veren bankalradan birisidir.


Banka gerekli gördüğü durumlarda kişilerden ek teminatlar istemektedir. Ayrıca kredi aya kadar da bölünebiliyor.


Gelir belgesiz sigortasız kredi

QNB Finansbank sigortasız kredi fırsatı sayesinde, yalnızca sigortasız kredi kullanmış olmuyorsunuz, aynı zamanda gelir belgesi ve kefil göstermeden de kredi çekmek imkânı bulabiliyorsunuz. Peki sigortasız çalışanlara kredi veren bankalar var mıdır ve sigortasız ve gelir belgesiz kredi hangi bankalardan çekilir, işte sizler için araştırdık ve bu konuyu hazırladık.


Eğer sigortası olmayan bir işte çalışıyor ve maaşınızı belgeleyemiyorsanız, işte sizler için bir yol haritası yazdık. Eğer sizlerde benim gibi sigortasız ve çalışmıyorsanız hem bankalar dan kredi kartı hemde aşağıdaki bankadan gelir belgesiz kredi dahi alabilirsiniz.


Bankanın bu ay uyguladığı tüketici kredi faiz oranı aya kadar tüm vade için aylık %1. Bazı bankalar gelir. CEPTETEB ile Sigorta Belgesiz Kredi.


Gelir Belgesiz Kredi " Son zamanlarda müşterilerin arama yaptıkları konulardan birisi bu kredi türüdür. Sigortası olmayanlar için kredi desteği veren bankalar arasında Türkiye Ekonomi Bankası da yerini almaktadır. Bankaların kredi ve kredi kartı onayı verme konusunda aradıkları belirli kriterler bulunmaktadır. Bunlardan biride kişinin gelir belgesi sunması ya da sigortalı olmasıdır.


Peki, sigortasız yada gelir belgesiz çalışmayanlar nasıl kredi çekebilir? Akbank gelir belgesiz de kredi vermektedir. Ama gelir belgesiz kredi veren bankalar da yok değildir. Geliri olmayana kredi internet bankacılığı ile artık çok yaygın hale geldi.


Gelir belgesiz sigortasız kredi

Ev hanımları başta olmak üzere iş yeri kuracağı zaman devlet tarafından hibe alabileceği gibi faizsiz para alabilir. Bu KOSGEB tarafından verilen kredinin ödemeye başlanması ise aylar sonra gerçekleşecek olduğundan ödeme yapmakta zorlanmayacaksınız. Kredi üst limiti gelir belgesiz bin TL’dir. Aylık faiz oranı ise %civarı olup yıllık %40’lara varabilmektedir.


Bu da bin TL için yılda neredeyse bin TL faiz ödenmesi anlamına gelecektir. Denizbank Cebimde KrediİNG Bank Mini KrediFinansbank Enpara. Fakat tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile uğraşanlar, ticaret ve serbest meslek çalışanları ve zanaatkarların düzenli.


Gelir belgesiz sigortasız kredi

Kredi faiz oranları piyasa koşullarına göre değişim gösterebilir fakat Odeabank’a gelir belgesiz kredi başvurusu yapmanız halinde aya kadar vade imkanlarından faydalanabilirsiniz. Odeabank’tan gelir belgesiz kredi çekebileceğiniz üst limit 10.


Bu bankalar belirli şartlar çerçevesinde bireyler için gelir belgesiz ve sigortasız kredi desteği sunuyor. Kefilsiz Bordrosuz Kredi Veren Bankalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.