7 Mart 2018 Çarşamba

Avusturya ticari vize

Vize başvuruları için artan ücretler. Schengen vize ücreti avrodan avroya veya yerel para birimindeki karşılığına yükselecektir. Kişinin iş veren veya çalışan olması evrak listelerini değiştirmektedir. Pasaport yıldan daha eski tarihli ve yıpranmış-deforme olmamalıdır.


Ayrıca pasaportun ve eski vizelerin fototokopileri de başvuru evraklarına. Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin.

Başvurularda hazırlanması gereken diğer evraklar da Sağlık Sigortası poliçesi, otel konfirmasyonları, uçak biletleri ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği’dir. Bahsi geçen sigorta.


Randevu öncesinde tüm evraklarını tamamlamış olmanız daha faydalı olacaktır. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz. Form ister bilgisayar üzerinden ister çıktı alınarak belirlenen resmi dil aracılığıyla, eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalıdır. Bu başvuruların çoğunda temel evraklar aynı olsa da her vize kategorisi bazı özel ek evraklar isteyebilmektedir.


Evrak eksikliği durumunda yapılan başvurular kabul edilmemektedir. Tüm belgeler eksiksiz ve doğru şekilde hazırlanıp. Bu amaçların her biri farklı vize türlerini gerektirir.

Bununla birlikte gereken belgeler de, değişiklik gösterecektir. Farklı belgelerin yanında her vize türü için mutlaka gereken ortak belgeler de bulunmaktadır. Planlanan seyahat konferans ya da fuar ise, bir davetiye, katılım ya da giriş belgesi olabilmektedir.


Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır. Formda bulunan içerikler size şıklar dahilinde sunuluyor.


Bu alan yolculuk amacınızı belirleyen alandır. Bu formun eksik doldurulması, işlemlerinizin uzamasına ya da başvurunuzun.


Aksi bir durum söz konusu olduğunda ya da konsolosluk ek belge istediğinde süre uzayabilir. TİCARİ VİZE BAŞVURULARI. Seyahatinde bulunduysanız, Pasaportunuzun resimli sayfası ve tüm vizelerin, Schengen bunun dışında diğer.


Vizeofis, turistik ve ticari vize danışmanlık hizmeti, vize randevusu ve başvurusu yapma konusunda kolaylık sağlayan bir vize ofisidir. Yapılan başvurularda olumlu ya da olumsuz karar verme yetkisine sahip değildir.


Evraklarınızı eksiksiz teslim edip, vize sürecinizde. Ticari vize de Dikkat edilmesi. Fakat tüm ülkelerde kullanılabilen ticari vizenin. Pasaport eğer var ise eski pasaportlarınız (Önceden alınmış bütün vizelerinizin fotokopileri ) 2.

Yani ticari vize başvurusunda bulunan kişinin masrafları davetiye gönderen şirket tarafından karşılanacaksa. Amerika’yı ne zaman terk edeceği gibi bilgileri içermelidir. Ayrıca, davet eden kişinin kimlik bilgileri, iletişim bilgisi, şirket.


Yurt dışında bulunan, şirket.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.