2 Mart 2018 Cuma

K belgesi sorgulama

K belgesi sorgulama nasıl yapılır? Bir aracın taşımacılık yetkisinin olup olmadığına yönelik kontrolün yapılması için e-devlet uygulamasına başvurulabilir. Bunun için e-devlet e giriş yapmanız ve ardından ise, arama bölümüne “araç yetki belgesi sorgulama” yazarak, sorgu ekranı bölümüne ulaşmanız gerekecek.


Ticari amaç için kullanılan araçların araç yetki belgesi alması zorunludur. K Belgesi araç yetki belgesi olarakda bilinir. Alınmadığı takdirde cezai işlem uygulanır.

Yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Vermiş olduğumuz link sizi ilgili sayfaya yönlendirecektir. Açılan sayfada ise sizden kimlik doğrulama işlemi yapmanız istenecektir. Araç Yetki Belgesi Sorgulama Bu hizmet, ticari araçların plaka numaralarıyla yetki belgelerini sorgulamak için kullanılır.


E-devlet şifresi ile giriş yapılması gerekir. Resmi Gazete(3.Değişiklik) yaptığı değişikle resmi gazetede yayınlanan ve taşımacılıkta kullanılan araçların kayıt altına alınması kapsamında zorunlu hale getirilen belge türüdür.


Vatandaşa sayısız kolaylık sağlayan e-devlete yeni bir özellik daha ekleniyor. K türü yetki belgesinin, yarın itibarıyla e-Devlet üzerinden alınabilecek.

E Devlet üzerinden k yetki belgesine ait sorgulamaları gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bazı durumlarda belgenizin hala geçerli olup olmadığını merak edebilir, öğrenmek isteyebilirsiniz. Araç yetki yahut yol izin belgesi sorgulama işlemi e-devlet sistemi üzerinden yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi sorgulamasını nasıl ve nereden yapabileceğiniz hakkında tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.


Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı gelmesi ve Büyükşehirler ile belirlenen bazı il ve ilçelerde giriş ve çıkışın yasaklanması ile birlikte sosyal güvenlik kayıt belgesinin önemi arttı. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için girilen sınavların sonuçları, belge basım ve teşvikten yararlanma durumları bu sayfadan sorgulanabilmektedir.


Bu bölüm üzerindeki verilere ilişkin talepler, sınavlara ilişkin işlemler, sorgulamalar ve sorular için irtibat noktası ilgili sınavı yapan Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşudur. Bu hususlarda MYK ile iletişime.


Bu yazımızda sizlere Kbelgesi hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Eğer varsa ilçe müdürlüğüne, yoksa il müdürlüğüne giderek içinde tüm gerekli belgelerin bulunduğu dosyayı bizzat kendiniz teslim etmelisiniz. HİJYEN BELGESİ E-DEVLET.


Aldığınız hijyen belgesini ayrıca E-Devlet üzerinden de sorgulayabilirsiniz. E-Devlet üzerinden “Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama ” şeklinde arama gerçekleştirerek, aldığınız belgeyi sorgulayabilirsiniz.


Minimum saat süren hijyen belgesi eğitiminde genel. Kimler İzin Belgesi Alabilecek?


Seyahat izin belgesi, korona virüs önlemleri kapsamında yasaklı illere giriş ve çıkışlar için kullanılmakta olup bu noktada ilgili belgeyi alacak olanlar tedavi olduğu hastaneden taburcu olup ikametine dönmek isteyen, doktor raporu ile sevk olan veya önceden alınmış doktor randevusu, kontrolü olanlar olarak belirtilmiştir. SRC Sorgulama ” E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Turkcell Fatura sorgulama ile borç bilgisini öğrenmek için sms, Turkcell web ve 5servisini kullanabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz üzere e devlette henüz bu hizmet açılmamıştır.


Dolayısıyla bakmakla yükümlü olunan kişiler sorgulama e-devlet üzerinden yapılamamaktadır. Uygulama hizmete açıldığında sayfamızda ayrıntıları hakkında duyuru sağlanacaktır.


Firma Yetki Belgesi Sorumlu Kişi Sorgulama Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyette bulunan yetki belgesi sahipleri, yetki belgelerinde kayıtlı kişileri e-devlet kapısından işlem yapma yetkisine sahip kişilerce sorgulayabilirler. Ulaştırma bakanlığının sitesine girerek araç yetki belgesi sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.