2 Mart 2018 Cuma

Src belgesi alma

Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesialmaları şart olarak karşımıza çıkar. Sınav Pazar günü saat 10. Src Belgesi Kaldırıldı mı?


Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vs. Katılacağınız src sınavında sadece tek src belgesi alabilirsiniz.


Her meslekte bir standart olduğu gibi şoförlük mesleğinde de güven ve kalitenin artırılması için birtakım zorunluluk vardır.

Yurt içi özelinde taşımacılık faaliyetleri yapılabilmesi için minimum saat eğitim dersi alınır. Uluslararası taşımacılıkta ise saat süren eğitim vardır. SrcBelgesini alanlar hem yurtdışı, hem de yurtiçi yolcu taşımacılığı yapabilirler. Tır Vitesi nasıldır ? Scania Vites Sistemi ! Bu tarihten itibaren src belgesi alma üst sınırı olmuştur.


Yolcu taşımacılığında büyük otobüs kullanacak sürücülerde alt sınır olan yaş şartı değiştirilmemiştir. Yaş şartının ya çıkarılması ülkemizde emeklilik yaşı olduğunu göz önünde bulunduracak olursak oldukça olumludur.

Mevut yeni düzenlemeyle yaşında şoförlük mesleğini. Not: Eskiden B ehliyete sahip bireylerin SGK ve Bağkur primlerinin yatırıldığına dair geçerli belgeler istenmekteydi fakat bu yeni mevzuatlar ile birlikte kaldırıldı. Benim fiorino şahıs üzerine kayıtlı ve hususi kamnoyet diye geçmekte. SRC BELGESİ ALMA ŞARTLARI.


Harçları yatırıp e devl. Bu eğitimine katılan sürücülere eğitimlerini tamamladıktan sonra kayıt oldukları kurs tarafından eğitimi tamamlama belgesi verilir. Ehliyet alış tarihi 25.


C veya D sınıflı ehliyete sahip olanlar, SRCveya SRCbelgesinden istediğini talep edebilirler. E sınıfı ehliyete sahip olanlar, SRC SRC SRC SRCbelgelerinden istediğini talep edebilirler. Serece belgesi hakkında merak ettiklerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Her ayın 15’i kayıt tarihi sonu ve her ayın 10’u sınav tarihidir.


Bu kanunun amir hükmüne rağmen 11. Ancak bu tarihten sonra kanun kapsamında düzenlenen bu yönetmelik ile bu zorunluluk durumu hasıl oldu.


Başka bir anlatımla karayolu taşımacılığı kapsamında faaliyet gösteren ve gösterecek olan tüm sürücülerin alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir. Ticari amaçla araç kullanan sürücüler src belgesi eğitimi almaları yasal bir sorumluluk olup, bu sitede src belgesi alma şartları verilmiştir.


Daha doğrusu adayların ehliyet alma tarihine göre belirlenen iki farklı belge alım şekli vardır. Ulaştırma Bakanlığı’nın son genelgesine göre 25.


Resmi Gazete’de olarak değiştirilmiştir.

Aksi halde cezai işlem uygulanmaktadır. Psikoteknik raporu en fazla yıl süreli verilir ve süre dolduğunda tekrar alınması gerekir. B- C - E - D sınıfı ehliyete sahip olan sürücüler Src Src Src Srcbelgesinden istediğini sınavsız alma hakkına sahiptir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kurumumuzda ayrıca Psikoteknik değerlendirme hizmeti de verilmektedir. Ayrıca EKOL PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ olarak uzman değerlendirme ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. Başvuru Formunu Kullanarak İşlemleri Başlatabilirsiniz.


Topçular Tramvay Kar. SRC- ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI. Saatte Psikoteknik Belgesi. Karayolu Taşımacılığı Eğitimi ve Danışmanlığı.


DY Belgesi ÜDYÜDYÜDYÜDY 4. Yetki Belgeleri Danışmanlığı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.