25 Nisan 2018 Çarşamba

Amerikan park modulu

Kanal Teknik 24views. CLL MRT 258views. Stop Çakar Modülü Montajı Nasıl Yapılır? Mail adresinizi paylaşarak, kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Mehmet Akif Ersoy Mah.


Yeni tip amerikan park modulunden alip kendim baglanti yaptim.

Baglanti sirasinda akunun arti kutuptan enerji aliniyor. Eksiyi direk olarak sayese verebiliyoruz. Aracıma amerikan park modülü bağladık. Park ampulunun kablosu siyrilip.


Bunuda sizlere detaylı bir şekilde anlattık. Nelere dikkat etmeniz gerekiyor, nasıl bağlanıyor herşey videoda mevcut. Sorularınızı yorumlar kısmından.


Tasarımı kendimize ait %1yerli üretimdir.

Elektronik devre ile yapılmıştır. YIL GARANTİ ₺ 9₺ 6KDV Dahil. Parklar açıldığında sinyaller sabit olarak yanar. Sinyal verdiğinizde ışığın şiddeti artarak normal sinyal moduna geçer.


Tıkla, en ucuz amerikan park modülü seçenekleri ayağına gelsin. Sinyal lambalarının ABD ( Amerika Birleşik Devleti ) ‘de sürekli olarak yanık kalması durumu yasak bir zorunluluk durumudur. Fiorino Fun Club a Hoş Geldiniz En Büyük Fiorino araç forumundasınız! Amerikan park uygulaması Amerika üretimli araçlarda gelen bir özelliktir.


Genellikle güvenlik için olduğu söylense de görsellik için çoğu araca sonradan takılabilmektedir. Piyasada çok fazla farklı tasarımda modeller bulmak mümkün. Ampul hattını besleyecek arıza yanmayacak.


If I am not mistaken the blue one of the cable, you connect it to the plus of the park. You cut the plus of the signal. Look at the scheme it still works this way. Işık şiddeti ayarlanabilir.


Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz. GF Garage, İzmir, Turkey.

GarajAracınızı seçerek uyumlu parçaları listeleyin. Sinyallerin sürekli açık kalmasını sağlar. Otomobil, Motosiklet, Hafif ticari vs…) Sinyal verildiğinde (sağa ya da sola) sinyaller normal olarak çalışır. AMERİKAN PARK MODÜLÜ en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla MODÜL modellerini inceleyin.


Z Tech LED RGB TKUMANDALI ÇAKARLI PARK AMPÜL Ü. Isınma sorunu yoktur. Arıza lambasına karşı geliştirişmiş tasarıma sahiptir. Tek modül ile sağ ve sol her iki sinyali.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.