28 Mayıs 2018 Pazartesi

Amerikaya dil okuluna gitmek

Hem çalışmak hem dil okuluna gitmek açıkçası kulağa çok hoş gelmiyor. Net bir sebep belirleyip onun üzerinden devam etmeniz daha mantıklı.


Merhabalar, ben aktör olarak hem çalışıp hemde. Amerika’nın en popüler ve en büyük şehirlerinde İngilizce dil okuluna gitmek sanıldığı kadar pahalı değildir. AMERİKA’YA DİL OKULUNA NASIL GİDİLİR ?

Yavuz Caner Aktekin 20views. Amerika’ya gidip dil eğitimlerini orada sonuca ulaştırmak isterler. Kozmopolit bir çok şehir ve zengin alternatif seçenekleri ile uzun dönemden bu yana öğrencilerin en çok tercih ettiği ülkedir aynı zamanda.


Yurtdışında dil okuluna gideceğiniz evrede özellikle tercih etmiş olduğunuz okulun güvenilir olması çok önemlidir. Tercihlerinizi gerçekten güvenilir dil okulu ve danışmanlık firmalarından yana yapmış olduğunuz takdirde herhangi.


TL gibi bir harcamamız olacak yaklaşık olarak. Ancak bu durumda kayıtta tüm ödeme yapma, bilmediğiniz prosedürleri araştırma gibi bir sürü şey gerekecektir.

Vize ise apayrı bir uğraştır. San Francisco ve New York.


Sizlerden gelen sorular dogrultusunda bu videomda Amerikada Dil okulu okumak icin ne yapilmasi gerektiginden ve bu surec boyunca karsilasacagimiz durumlardan bahsedecegim. Umarim Amerikaya dil.


Londra’da yaşamak ve farklı kültürleri tanımak adına bir dil okuluna yazılamaya karar verdim. Bir arkadaşımın abisi vasıtasıyla uygun bir okul buldum. Gerekli yazışmaları yaptıktan sonra vize için İngiliz konsolosluğuna başvurdum. Hayallerimin kentine.


Dil okullarında değerlendirme yöntemleri sürekli ödev kontrolünden kurs sonu sınavına kadar değişkenlik gösterebilir. Amerika’da bir dil kursuna gitmek için her hangi bir şart aranmamaktadır.


New York’ta dil eğitimi almak için yola çıkmak isteyenleri okyanuslar kadar derin ve de zengin okul seçenekleri bekliyor. Amerika’ da dil okuluna gitmek isteyen adaylar için çok detaylı bilgileri aşağıda okuyabilirsiniz. Yabancı bir dili akıcı bir şekilde konuşabilmenin ve doğru bir şekilde anlayabilmenin en kolay yolu o dili anadil olan ülkesinde yaşayarak öğrenmekten geçer.


Amerikaya gelmek istememin nedeni yabancı dil öğrenmek ve inşallah üniversiteye devam etmek. Teksas’ta bir üniversitenin (University Teksas of Arlington) dil okuluna gidiyorum.


Eğer üniversite okumak yada master,doktora yapmaya gelmekse niyet üniversitenin dil okullarına gitmek uygun olur.

Eğer sadece pratik konuşma yada sokak. Kişisel bilgilerinizi, gitmek istediğiniz ülke-program tercihlerinizi, dil seviyenizi, eğitim durumunuzu ve iş deneyiminizi soran Academix formunu doldurmanızla yurtdışında eğitim için önemli, ilk adımı atmış olursunuz.


Yurtdışında dil öğrenmek başlangıçta zorlu bir süreç olabilir, ama doğru yerden başladığınızda birçok yeni fırsatla, daha geniş bir dünya görüşüyle ve farklı ilham kaynaklarıyla ödüllendirilmiş olacaksınız. Dil öğrenmek için yurtdışına gitmek en doğru seçim. Bu formdaki bilgile.


Almanya dil okulu vizesi için gerekli belgeleri de bu yazıda bulabilirsiniz. Dil yeterliliğinizi kanıtlamak için TOEFL gibi sınavlara girip yüksek bir not almanız gerekiyor ki bu aldığınız eğitimden de maksimum oranda faydalanabilmeniz için oldukça önemli.


Aksi takdirde yüksek lisans eğitiminden önce bir dil okuluna gitmeyi düşünebilirsiniz. Bunlar, aile yanı konaklama ve yurt konaklamadır. Konaklamalar öğrencilerin istekleri doğrultusunda okul tarafından belirlenir.


Akılımda hiç yurt dışına çıkmak ve dil okuluna gitmek gibi bir düşünce yoktu fakat kendi mesleğim gereği İngilizce konusunda daha iyi olmam gerektiği düşüncesiyle İrlanda Eğitim vesilesi ile İrlanda Dublin’de Kaplan International dil okulunda hafta’lık eğitim almaya karar verdim. Harika bir deneyimdi. Yurtdışı indirimli dil okullarımızı görmek için lütfen yurtdışında eğitim almak istediğiniz ülkeyi seçiniz.


Böylece seçtiğiniz ülkede indirimi olan tüm okulların listesini görebilir, sectiğiniz yurtdışı dil okulunun üzerine tıklayarak indirimli fiyatlarını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.