28 Mayıs 2018 Pazartesi

Çalışmayanlar için schengen vizesi

Başvuruyu sponsorlu olarak ya da maddi durumunuzu gösteren belgeler ile yapabilirsiniz. Schengen vizesi alması imkansız değil. Yunanistan vizesi nasıl alınır? Dolayısı ile biz geçimi diğer partner veya ebeveyn tarafından sağlanan, geliri olmayan kişiler ( çalışmayanlar için vize ) için gerekli vize başvuru koşullarından bahsedeceğiz.


Türkiye’ye bağlayan etkenleri ve yurtdışı seyahatini finanse edebileceği ortamı mutlaka ispat etmesi gerekmektedir. Hangi tür vize almanız gerektiğini biliyor musunuz?

Olmazsa olmaz "seyahat sigortası" hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Tur için schengen vizesine ihtiyacım var sanırım. Kendime ait gayrimenkulum ve biraz birikmişim var.


Bunlar vize almam konusunda yeter mi ? Bazı schengen vizesi başvurularında evrakların asılları veya noter onaylı suretleri gerekebilir. Euro prim teminatlı seyahat sigortası acentemiz tarafından yapılmaktadır. Turist Vizesi Çalışmayanlar için Zorunlu Evraklar. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız.

Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Vize ücretlerinde kısmi farklılıklar var. Vize almak için banka hesabınızdaki birikimi göstermeniz şarttır.


Hesabınızdaki meblağın yüksek olması vize alma hızınızı etkileyecektir. Ancak başvuracağın ülkenin vize şartlarını da mutlaka ama mutlaka başvuru öncesinde kontrol et. Fakat bu durum, bireyler için totalde gün geçerli olabilmektedir.


Seyahat süreniz daha uzun olacaksa Avrupa ülkelerinin şahsi vizelerini almanız önerilmektedir. Genel bilgi içerisinde Almanya vize evrakları hakkında genel bilgiler.


En doğru ve güncel bilgiye sahip olmak için vize prosedürlerini yakından takip ediyor, hatasız ve eksiksiz bilgi akışı sağlıyoruz. Ne var ki bu noktada önemli detay dikkatinizi çekmelidir.


Sponsor birinci dereceden aile bireyleri ya da aile bireyi yoksa masraflarınızı karşılayacak biri anlamına geliyor. Fransa vize için randevu alınmadan işlem yapılamamaktadır. Türkiye şartlarında hemen hemen hiçbir şirket çalışanına gün izin vermeyeceği için mecburen istifa edip bu seyahati yapmamız gerekiyor.


Bu nedenle, ne olur ne olmaz, diyerek vize başvurunuzu yolculuğunuzdan hafta önce yapmanız gerekir diye düşünüyoruz. Temsilciliğimiz seyahatinizde esneklik sağlamayı hedeflemektedir: Gerekli durumlarda seyahatinizde kısa vadeli değişiklikler yapabilmeniz için, vizenizin geçerlilik süresini kalacağınız gün sayısına gün ekleyerek belirlemekteyiz. Aşağıda hizmet verdiğimiz Meslek gruplarını bulabilirsiniz.


Danışmanlık Hizmeti ve vize dosyanızın hazırlanması için Firmamızdan hizmet almak için bizi arayın. Umuma mahsus pasaport hamillerinin başvuruda bulunması için gerekli tüm evrakları hazırlaması şart.

Cumhuriyeti vizesi nasıl alınır, başvuru için. Arkadaşlar merhabalar yasındayım. Ama son dönemde çoğu ülkeler direk başvuru almak yerine yetkilendirdikleri aracı kurumları kullanıyorlar. Bu aracı kurumlar başvuru sürecinin eksiksiz tamamlanması ve evrakların eksiksiz olarak toplanmasından sorumlular.


Alınan başvurular tamamlandıktan sonra evraklar. Bunu kanıtlamak için kendisinin emekli maaşı dökümünü, kredi kartı dökümünü ve üzerine olan tapuları göstereceğim. Ancak parayı bankada biriktirmediği için kendime transfer gösteremeyeceğim, mecburen açıklamalarda yazmam gerekecek.


Vizenin çıkması için bu yeterli olacak mıdır ? Geçen sene İngiltere turist vizesi almıştım ve şuanda geçerli schengen vizemde var. Türkiye’de bunun ne anlama geldiğini bilmeyen fotoğrafçı yoktur diye düşünüyorum.


O yüzden buraya gerekli boyutları yazsam da ihtiyacınız olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.