22 Mayıs 2018 Salı

Nüfus müdürlüğü randevu

Peki online randevu nasıl alınacak? Telefondan randevu alınıyor mu? Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Hükümet Konağı, Camivasat Mah.


Bu portal üzerinde T. Kimlik Kartı ve sürücü belgesi içinde randevu başvurusu yapabilirsiniz. Bu aşamada daha önce aldığınız randevularınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz. Randevunuzun sonucunda yap�. Cep telefonu bilginizi hatasız girmeniz gerekmektedir.


Eğer randevunuz için başvuruyu yapmadıysanız, bu durumda direkt olarak kurumun güncel. Aynı zaman da nüfus müdürlüğüne gittiğiniz de sıra numarası da alarak işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ SÜRÜCÜ BELGESİ İÇİN YAPILACAK iŞLEMLER.


Nüfus müdürlüğü randevu

SÜRÜCÜ SERTİFİKASINI EHLİYETE DÖNÜŞTÜRME İŞLEMLERİ Milli Eğitim Bakanlığının Yapmış olduğu teorik ve direksiyon sın. Bunlardan ilki kimlik ya da kimlik yerine geçen pasaport, sürücü belgesi gibi bir belgedir. Diğeri ise kimlik üzerinde kullanılacak olan biyometrik fotoğraftır. Eski kimliklerde kullanılan fotoğraflar.


Yeni çipli kimlik kartı üst düzey güvenlik önlenleriyle donatılmıştır ve belli bir ücret karşılığında verilmektedir. Nisan ayından itibaren T. Nüfus Müdürlüklerinde yapılmaktadır. Ehliyet belgesi çıkarmak için randevu almak zorundasınız.


Hem sınavı kazanıp ilk kez ehliyet almak isteyen sürücü adayları, hem de ehliyet belgesini yenilemek isteyen sürücüler randevu almak zorundadır. Vatandaşlar özellikle bugün sürücü belgesi ve pasaportun nüfus müdürlüğü üzerinden alınması yürürlüğe girmesi nedeniyle araştırmaya başladılar. Pasaport ve sürücü belgeleri bugünden itibaren nüfus müdürlüklerinden verilecek.


Yapılan yeni düzenlemeyle 5olan pasaport başvuru noktası 761’e, 5olan sürücü belgesi başvuru. Adres: Başpınar, İnönü Cad. Sürücü Belgesi başvuruları internetten yada çağrı merkezinden randevu alınarak.


Aşağıdaki linkten başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. Türkiye genelinde artık ehliyet randevuları aşağıda verdiğimiz link üzerinden alınacaktır. Bu tarihten önce verilen ehliyetler trafik müdürlüklerinden alındığı için ehliyet. Ehliyeti ilk kez alımda, yenileme ve kayıp işlemlerinin de nüfus müdürlüğünden yapılacağı yeni randevu alımları nasıl yapılacak?


Konuyla ilgili bir diğer yanlış bilgi de nüfus müdürlüklerini telefonla arayarak randevu alınabildiği yönündedir. Ne telefonla ne de başka bir yöntemle yaşadığınız şehirde bulunan nüfus müdürlüğü randevu vermez.


Yalnızca ALO 1Vatandaşlık Etkileşim Merkezi üzerinden ya da internet aracılığıyla randevu. No:Kaymakamlık Binası AVCILAR. TL, değiştirme nede. Mynet haber farkı ile bu sayfada.


Haberleri için tıklayınız. YENİ KİMLİK BAŞVURUSU NE KADAR SÜRÜYOR?


Eğer randevu tarih ve saatinizde nüfus müdürlüğüne gidememe ihtimaliniz varsa, randevu tarihinizden en az iki gün önce randevunuzu iptal etmeniz gerekir. Bunun için NVİ’nin sitesine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.