8 Haziran 2018 Cuma

Avusturya vize randevu ankara

Muhsin Yazıcıoğlu Cd. Elçilik ile irtibata geçildikten ve randevu oluşturulduktan sonra alınabilir. Eksik evrak detayı atlanmamalı ve.


Veri merkezlerinin yönlendirdiği online platform üzerinden vize türüne uygun randevu oluşturulmaktadır. Başvuran kişinin ikamet yerine göre EAGVS.


Yalnızca İstanbul ve Ankara değil, İzmir, Gaziantep, Antalya, Bursa ve Trabzon vize başvuru merkezleri de bulunmaktadır.

Başvuru merkezlerinde aynı zamanda biyometrik bilgi. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Bu tür durumların yaşanması. Cumartesi 09:– 15:30.


Uçak gidiş geliş tarihleri davetiye süresi ve seyahat sağlıkları süresi aralığını tespit ettikten sonra randevu talebine bulununuz. VFS Global vize başvuru işlemlerinin yapıldığı ve gerekli randevuların oluşturulduğu merkezdir.


Avrupa Birliği’ne bağlı bulunan ülkenin vize başvurusu bu VFS Global Ankara merkezden yapılmaktadır. Davet eden akrabanızın göndermiş olduğu yazıyı başvuru evrakları ile birlikte sunmanız çok önemlidir.

Davet yazınız olduğunda işleriniz daha kolay yürümektedir. Fakat unutulmaması gereken en önemli ayrıntı ise size gelen davet mektubu vize anlamı içermemektedir.


Sanırım turistik vize almam gerekiyor. Sizden danışmanlık alarak VFS randevu işlemleri ve giderken yanımda ne evraklar götürmem gerektiğine dair bilgi rica ediyorum.


C tipi kısa süreli kalışlar için ( güne kadar olan ) turistik vize, ziyaretçi vizesi, ticari vize veya kültürel-konferans vizeleri için vize başvuru merkezinden, D tipi uzun süreli kalışlar için ( gün ve üzeri olan ) aile birleşimi vizesi. Eraytur bünyesinde hizmet veren ve Ankara ’da bulunan tüm vatandaşlara profesyonel bir şekilde hizmet veren danışmanlık firması sahip olduğu.


C vatandaşları ya da Türkiye’de ikamet etmekte olan yabancı uyruklu vatandaşların Avrupa vizesi alması için gerekli olan adımdır. Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır.


En genel hali ile kişiler vize için üç ana adım izlemelidirler. Kişiler hangi vize tipine başvuracakları konusunda emin olmalıdır. Aksi halde vize başvurularına ret cevabı gelebilir. Continue reading VFS Global Hakkında.


Site Kullanım &amp. Uzun süreli oturma izni vermemekte, kısa süreli vize kategorisinde değerlendirilmektedir.


Schengen vizesi alıyorsanız parmak izi vermek için konsolosluğa gitmeniz gerekecektir. Vize tipleri, yurt. Bunun için uygun bir.

Form tarafımıza ulaştıktan sonra sizinle irtibata geçeceğiz. Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip. Turist vizesi ile 1gün içinde gün Avusturya ’ya seyahat etme hakkına sahip olmaktasınız.


Genel olarak yukarıda bahsettiğimiz evrakları turist vizesi almanız için eksiksiz bir şekilde temin etmekte, başvurunuzu ve randevu işlemlerini yapmaktayız. Avusturya Ankara Büyükelçiliği Avusturya Ankara Büyükelçiliği, belirlenmiş illerde yaşamlarını sürdüren ve bu ikametlere kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının vize işlemlerinin yürütüldüğü bir dış temsilciliktir.


Avusturya yurttaşları için de hem resmi evrak işlemleri hem de noter işlemleri gibi hizmetleri sunan bir yapısı. Kesinlikle gün sonunda shengen ülkelerinden çıkış yapılması gerekmektedir. Shengen vizesi genellikle ticari,turistlik etkinlik veya kongre katılımı ve iş. Edilen Şehir Gidiş Amacınız.


Gizlilik ve güvenlik. Avusturya vize başvurusu yapabilmek için öncelikle vize başvuru merkezinden veya yetkili seyahat acentelerinden randevu almalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.