11 Haziran 2018 Pazartesi

Marka tescili ankara

Org, Sakarya, Sakarya, Turkey. This video is unavailable. Hizmet Vermek İçin Bize Katıl: Müşteri Yorumları.


Kalite ve hizmete önem verdiğimiz ölçüye nispeten bir maliyet ve fiyat sunmaktayız. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar.

Arama Yap Formu Temizle. Herhangi bir ürün için kullanılmak üzere bir marka seçimi sırasında dikkat edilecek en önemli konu, seçilen işaretin diğer markalardan farklı olmasıdır.


Danışmanlık Hizmetleri. Tasarım Tescili " ile koruyarak emek hırsızlığına dur diye bilirsiniz. It has category. Its IP address is 77. Years of Experience in the Sector.


Bunları bilerek doğru zamanda başvuru yapmanız neticeyi hızlandırır.

Ayrıca marka tescili olamayacak bazı marka isimleri bulunur. Tescili gerçekleşecek marka ile aynısı veya farklı kılınamayacak ölçüde benzeri. Bu Alan Adı Atak Domain Üzerinde Satılıktır Hemen Satın Al. Etiket Patent, 100’den fazla ülkede marka tescili yapabilmektedir.


Buna benzer alan adlarını görmek için tıklayın. Fidanlık Mh Mithatpaşa Cd. Patent tescil, ISO Sistem belgelendirme konularında da bizlerden hizmet alabilirsniz. Hafta Sonu : KAPALI.


Cevizli Mahallesi, Mustafa Ke. Bu hizmetimizde amaç, müracaat edilecek tarih öncesi tescili yapılmış markalar ile tescili yapılması için müracaat edilmiş markaların karşılaştırılmasıdır. Ofis Dünya Ticaret Merkezi ABlok Çarşı Katı No :Yeşilköy – İSTANBUL. Patent, Buluş sahibinin buluş konusu ürünü veya usulü, be.


Yetkili Kurumu tarafına kayıtlı resmi vekiller aracılığı ile de yapılabilir. Tescil süreci doğru araştırma, takip ve bilgi birikimini gerektirir. Ankara Merkez Eti Mah.


Tescil aşaması yaklaşık yılı bulabilmektedir.

Yıl Yerleşkesi Emniyet Mah. Sinai Mülkiyet Kanunu çerçevesinde tescil işlemleri içerisinde bu ibareler kullanılmaz. Her senelik periyotlar halinde yenileme işlemi yapılarak talep edildiği kadar marka koruması uzatılması mümkündür.


Markaların taklidi yapılması durumunda gerekli cezai işlemler başlatılabilir. Böylelikle aldatmaya veya kafa karışıklığına neden olacak marka başvuruları yapmak yerine daha az risk taşıyarak marka tescili sağlar. Sayfası, marka tescili patent firmaları. Yasem İş Merkezi 7. Marka tescili alanında yıllık bir geçmişe sahip olan firmamız, bilgi ve birikimi ile sizlere en iyi şekilde hizmet vereceğimizden emin olabilirsiniz.


Marka Tescili Almak İçin Gerekli Hususlar. Aklınızdaki tüm soru ve sorunları yanıtlıyor, yapacağımız tüm işlemleri şeffaf bir şekilde tamamlamaktayız. Dünya genelinde ve Türkiye içerisinde tescil ile ilgili tüm işlemlerinizi sağlayabilmekteyiz. NEDEN MARKA TESCİLİ ? Tüm dünyada faaliyet gösteren her firma ürün ya da hizmetlerini tanıtıcı bir marka kullanmaktadır.


Marka, müşterilerle ürün ve hizmetler arasındaki önemli bir köprüdür. Bir teşebbüsün mallarının veya hizmetlerinin diğer teşebbüslerin mallarından veya hizmetlerinden ayırt edilmesini sağlaması ve marka sahibine sağlanan korumanın konusunun açık ve kesin olarak anlaşılmasını sağlayabilecek şekilde sicilde gösterilebilir olması şartıyla kişi adları dâhil sözcükler, şekiller, renkler, harfler, sayılar, sesler.


Marka tescil ücreti dışında fiyat hesaplamaları için farklı başka işlemler de bulunmaktadır. ULUSLARARASI ANKARA MARKA BULUŞMALARI ANKARA TİCARET ODASI Söğütözü Mah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.