12 Temmuz 2018 Perşembe

Avrupayı arabayla gezmek

Arabayla Avrupaya Gitmek ! Sizlere Tavsiyelerimiz Önerilerimiz. Almanya - Belçika ve Hollanda bu rota hem balkanları gezmek hemde avrupayı görmek için en ideal rota. Merhaba, ben Batuhan Barım. Bu vlogda trenle Avrupayı gezmeye devam ediyoruz.


Nihayet İspanyadayız.

Barselonada ilk günümüzde hiç vakit kaybeden Barselonanın. Yollar, trafik kuralları ve dikkat edilmesi gerekenler. Cem Ecevit, Turkey. Yaz bitti, sonbahar geldi.


Peki siz tatil planı yaptınız mı? Yapmadıysanız, bu mevsim arabayla yollara düşmek, özellikle de Avrupa ülkelerini gezmek için ideal.


Portekiz’in güneşli kıyılarından Drakula’nın diyarı Transilvanya’ya kadar keşfedilecek sayısız yer, kat edilecek birbirinden etkileyici birçok rota var. Seyahat sitesi momondo.

Avrupa seyahati planlayan arkadaşlara kesinlikle bunu denemelerini öneririm. Hem ekonomik, hem de sıra dışı oluyor. Araç bastığın giden ama çokta yakmayan bir araç.


Geziye çıkacaklar için tavsiye ediyorum. Bagajı geniş, hiç bakım vs. Ben de taaa oralara gitmişken. Audi ile gezmek başka - Duration: 0:36. Metin Şengül 33views. Ligtv Tüm maçlar 388. Ancak arkadaş grubunuzla rahatça hareket etmenin, istediğiniz yerde mola vermenin ve istediğiniz anda rotanızı tamamen değiştirmenin en ideal yolu da elbette bu. Eğer gönlünüze göre bir adım atıp bu ulaşım yolunu tercih ederseniz, en azından yol.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure theof their ad campaigns. No tips and reviews.to leave a tip here. Write a short note about what you like what to order, or other.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü.

Yurtdışına hep uçakla gittim. Sizce arabayla Avrupayı gezmek mantıklı mı? Zorluk yaşar mıyım? Yeşil Pasaportla Al. Güzel arabayla gezmek bence hepimizin hakkı. Avrupa’da arabayla kat edilecek en güzel rotalar. Yağmurlar başladı, artık arabayla gezmek zamanı! Doll oto koltuğu şimdi kidycity.


Gezmek tanımı, açılımı, kelime anlamı hakkında ansiklopedik bilgi verebilir veya dilerseniz Gezmek hakkında sözler yazılar ile ingilizce veya almanca sözlük anlamı paylaşabilir, diğer web sitelerinden de birçok kaynaklar sunabilirsiniz. Spam veya çok kısa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.